Az LMBTQ mozgalom szándékosan ennyire visszataszító, kontraproduktív?
Személy szerint szívesebben támogatnák őket, ha nem lenne minden IS szivárványos, nem lenne ennyire nyomulós a mozgalom.
Ha az EU nem haragudna jobban a kissebbség elnyomott érdekeiért, mint egy egész ország jogállamiságáért, szabadságáért.
Ha nem kapcsolódna a gender elmélet, a biológiai nem spektrum természete a melegekhez. Elvégre ezen áltudományos BSek elválaszthatatlan részét képezik a szivárvány önérzetéhez.
Mégegyszer: semmi bajom a melegekkel, de elég sok bajom van a lobbival/mozgalommal.
Mi bajod ezzel a kérdéssel? Miért tűrik el az emberek, hogy hasznot húzzanak velük és rossz hírüket keltsék?
Szerintem ez egy valid kérdés....
Önmagadnak mondasz ellent a saját válaszoddal :D
"ha nem lenne minden IS szivárványos, nem lenne ennyire nyomulós a mozgalom."
vs.
" Miért jó nekik, hogy mindenki hasznot húz belőlük (szivárvány marketing), miért jó nekik a negatív reklám?"
Ha elfogadjuk a szivárványmarketing létét, akkor miért vered a valódi melegjogért harcolóakra azt, hogy """minden""" szivárványos? Hiszen ez csak profitorientált marketingfogás. Januárban ennyi erővel meg az a problémád, hogy mindenhol a leárazásokat tolják az arcodba?
"Az eu-ban Bulgária után itt keresnek a legkevesebett."
forrás?
Szerintem nem maga a mozgalom kontraproduktív, hanem hogy a nagy cégek és kulturális szervezetek meglátják benne a pénzt és kíméletlenül promózzák, hogy ők mennyire befogadóak. Pl Hollywoodi filmgyártás, cégek reklám kampányai.
Hasonló mint amikor egy olajcég kampányol környezetvédelemről. Egyébként totál lmbtq támogató vagyok, de látni kell hogy a vadkapitalizmus mindent megfertőz.
Én támogatom, hogy a szivárvány jele is megjelenjen, engem nem zavar.
Ennyi erővel pampoghatnál azon is, hogy a kereszténység folyton a kereszttel jelzi magát. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
Hiányérzetem van inkább, mert szeretném, ha a náci gondolatvilágú emberek is kitűznék azt a horogkeresztet. Nem fórumokon bújkálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!