Mit jelent az ha valaki szkinhed?
"A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:14"
elmeséljem?
este sétálok, jönnek a cigányok, szzokásos szöveg (idő,teló,pénz,cigi) mondom: nem, nincs! Durr pár pofon! én is kiosztok párat, nagy nehezen vége van (kés nem volt náluk), épp hogy el tudok futni, indulok haza vérző orral
már majdnem otthon vagyok, mikor egy piázós skin-társaság mellett haladok el: kérdik, mi történt veled? mondom megvertek a dzsipók. erre kiröhögnek, majd közlik, hogy milyen magyar vagyok, hogy nem intéztem el őket (megjegyzem a cigók 3-an voltak 1 ellen) erre nem tudok mit feleni, inkább elindulok. hiba volt mert a f@sztarisznyák utánam jönnek és az egyik hátulról olyat baszott a tarkómba h majdnem elájultam, próbálok feltápászkodni, de teliberúgják a vesémet kb 2-en is! erre azért már bedühödök és én is pofánvágom az egyiket! ezt nem kelett volna, mert a kétajtós g*ci rögötn leüt, de úgy hogy elvesztem az eszméletem! később ébredek fel (egy arra járó férfi ébresztget), írat, tárca, teló megvan! nagy nehezne megteszem azt a kb 100 métert hazáig...
nagyjából ennyi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!