Melegek! Milyen politikai nézeteid vannak?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok. Én migránsellenes libertáriánus vagyok.2021. júl. 5. 15:16
A kérdező szavazást indított:
jobboldali
libertáriánus
baloldali
szélsőjobb
szélsőbal
Egyéb, leírom
30 szavazat
3/5 anonim válasza:
"Migránsellenes libertáriánus"
Magyarul nem vagy libertáriánus.
Egyébként itt reprezentatív mintát nem fogsz kapni, mert azok is szavaznak, akik nem melegek.
Én biszex vagyok, és klasszikus libertárius vagyok (értsd: bal-libertárius)
4/5 anonim válasza:
Alapjában véve nem foglalkoztam politikával, de a mostani rendszer nagyon elnyomó a melegekre nézve. Szóval, ha szavazni fogok, biztos nem a fideszre fogok szavazni. És nem azért mert balos lennék, vagy libsi, vagy bármi, hanem mert ez a rendszer rossz.
5/5 anonim válasza:
Én nem tudom eldönteni. A jelenlegi hatalmat nem szeretem, de helyében sem igazán tudnám elképzelni egyik másikat sem.
Ha valaki azzal kampányolna, hogy alaptörvénybe veszi, hogy a mindenkori (legtöbb szavazatot szerző) kormánypárt létszáma NEM érheti el a döntésekhez szükséges szavazatok számát, akkor arra szavaznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!