Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokan...

Miért van az, hogy sokan kötelezővé tennék az oltást, hogy ha be van oltva a csodaszerrel, akkor meg védi nem?

Figyelt kérdés

Az oltás lényege az, hogy az egyének immunitást szereznek az ellen, ami ellen be lettek oltva. De akkor mégis mit érdekel sokakat, hogy be van-e oltva egy személy vagy sem, ha az oltás úgy is megvédi? Meg mi az, hogy kötelezővé tenni? Nem a 11. században vagyunk, hogy kötelező templomba járni, mert a karod bánja. Azt pedig végképp nem értem, hogy ha valaki nem akarja beoltatni magát, az miért egyből oltásellenes. Én pl. még nem oltattam be magam, de nem vagyok egyáltalán oltásellenes, hogy ha valaki akarja tőlem nyugodtan beolthatják, akár minden nap is, csak engem hagyjanak békén. De tőlem bárki olthat.

Jó volna, ha választ kapnék a kérdésekre, főleg azoktól, akik ezeket szeretik mondani.

2021. júl. 4. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19%

Mert mondjuk az sem egy utolsó szempont, hogy minél több a beoltott annál kisebb az esélye újabb hullámoknak.

Amíg sokan makacskodnak meg oltásellenesek, addig minden ősztől tavaszig újra és újra jönnek a hullámok.

2021. júl. 6. 10:02
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
Ha engem megszop@ttak akkor szopj@l te is" alapon
2021. júl. 7. 18:58
 13/13 anonim válasza:
65%
Elég szégyen, hogy sokan kötelezővé tennének olsan oltásokat, amiről fogalma sincs senkinek, hogy mit okozhat évekkel később.
2021. júl. 7. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!