Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » LMBT-re, BLM-re, feminizmusra...

LMBT-re, BLM-re, feminizmusra miért mondják, hogy kommunisták?

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 21:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
8: akkor jó tudni, hogy egész kiskorom óta kommunista szellemben nevelkedtem, hiszen jártam osztályba, ami közösség, szakkörnek, klubnak voltam tagja, ami közösség, úszócsapatnak voltam tagja, ami közösség, sőt baráti közösségem is volt, sőt van is. Itt mindenki kommunista!
2021. júl. 3. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Bizony kommcsik vagytok mind!
2021. júl. 3. 23:14
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Az is árulkodó jel, hogy tőlünk nyugatra van csak még álló Lenin-szobor Európában.
2021. júl. 3. 23:43
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
13! Gondolom a moldáviai és oroszországi Lenin szobrokat meg jótékonyan elfelejted.
2021. júl. 4. 00:22
 15/18 anonim ***** válasza:
14, á, az tuti csak elrettentésre van.
2021. júl. 4. 01:06
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

"8: akkor jó tudni, hogy egész kiskorom óta kommunista szellemben nevelkedtem, hiszen jártam osztályba, ami közösség, szakkörnek, klubnak voltam tagja, ami közösség, úszócsapatnak voltam tagja, ami közösség, sőt baráti közösségem is volt, sőt van is. Itt mindenki kommunista!"

Nem a 8as vqgyok, de ja. Általánosban azért nem vehettem fagyit osztálykiránduláson mert egy "közösség vagyunk" és akkor ehetek csak, ha mindenkinek veszek. Beleértve a tanárokat is.

Eskü, ez a komcsi tanárom többett tett azért hogy ne legyek soha kommunista, mint a szüleim, akik egy csomószor elmondták hogy miért nem működőképes és kegyetlen.

2021. júl. 4. 01:09
 17/18 anonim ***** válasza:
96%
Mert ugyanaz a kiindulási pont, a társadalomnak az "elnyomott" rétegének (osztályának) a lázítása az "elnyomók" ellen, ugyanaz a retorika, ugyanaz a politikai beállítottság, ugyanaz az egység tudat is, ugyanazok a módszerek, csak éppen a proletárok lettek kicserélve szexuális kisebbségekre, feketékre meg nőkre, a burzsoázia meg fehér heteroszexuális férfiakra.
2021. júl. 4. 02:30
 18/18 anonim ***** válasza:

16os...ilyen hülye tanár nálunk is volt, igazi meggyőződéses gyökér...beírt az ellenőrzömbe, szűlőknek üzenve, hogy ne tegyenek a gyereknek szalámit a zsemlébe mert ezzel csak élezik az osztálykülönbsèget...meg egy osztálytársamnak a kaliforniai paprikával problémázott, hogy az az ellenségé...80as évek vége...atyaég...

Na kb. ezt a szintet hozza a blm meg lmbtq és társai mindenhová ellenséget vizionálnak...jogos a párhuzam...

2021. szept. 27. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!