Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jobb oldaliak, mit tartotok...

Jobb oldaliak, mit tartotok elfogadhatónak a melegekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2021. jún. 27. 17:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Mert a gyermeknek anya peldanak is kell a szeme elott lennie es apakepnek is ki kell alakulni, hogy kesobb kepes legyen normalis csaladot alapitani.

Egy ratyi csavo sosem lesz jo ferfikep es egy leszbikus no is messze all az anyasagtol.

2021. jún. 27. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem bánom, ha van a filmekben, sorozatokatban meleg, HA: jó karakter. Ennyi. Láttam már egy csomó filmet ahol nem volt más szerepe, csak, hogy ott legyen és smároljon egy másik pasival. Szerintem egy melegnek is rossz lehet, ha láthatóan csak azért raknak bele egy meleg karaktert, hogy legyen egy meleg és ezen kívül mást nem tud felmutatni.

Reklámokban nem támogatom, de ott a hetero csókot, ilyeneket is feleslegesnek tartom. Öleld meg a másikat, nevessetek, bármi, de valahogy nem érzem, hogy mondjuk egy csóknak szerepe lenne egy reklámban.

2021. jún. 27. 17:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy kérdés - tényleg puszta érdeklödés -: a Modern Familyt 18+ba tennétek Chameron és Mitchel miatt?
2021. jún. 27. 20:50
 14/14 anonim ***** válasza:
30%
13as aham. Szeretem a sorozatot, de nem engedném az alatt.
2021. jún. 27. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!