Homofobok konkrétan mi bajotok a melegekkel?
Most konkrétan személyes tapasztalatokra, sérelmekre, vagy bármi olyan helyzetre lennék kíváncsi ami közvetlen rátok hatással volt, vagy gondot okozott.
Tehát az nem játszik, hogy mert ezt hallottam innen onnan, vagy ezt olvastam itt és ott, hanem amik közvetlen, személyes tapasztalatok.
Nagyon kemény lesz a válaszom eleje. Nem annyira kemény mint ahogy valójában gondolom.
Először is kezdjük azzal, hogy a melegség nem normális. Ti is másságnak mondjátok. MÁS. Ezt a másságot az evolúció régen instant kihalással oldotta meg. Az azonos nemhez vonzódó állatoknak ugyanis nagyrészt nem lett utódja, génjei nem továbbítódtak. Szóval a több millió éves evolúció zsákutcái vagytok. Na most ha ti már kiskorotokban tudnátok hogy mások vagytok akkor a génjeitek nem tudnának szaporodni. Mivel azonos nemek nem tudnak szaporodni. De mivel sokan csak a gyerek után jöttök rá hogy mások vagytok ezért szaporodtok.
Nekem személy szerint nincs sok problémám a melegekkel. Félre sikerült emberek vagytok. Mint ha valaki láb nélkül születik. Azzal sincs bajom. Csak nektek az agyatokban sikerül félre valami. Amivel nem is lenne baj. Csak!
Ne toljátok bele annak az embernek az arcába aki heteroszexuális és nem érdekli őt a más szexualitás. Gondolok itt a meleg felvonulásokra. Aki nem szereti a melegeket az a felvonulás hatására nem fogja megszeretni. Másik meg a gyerekeink. Légyszives hagy dötsük el, hogy mikor és hogyan adjunk szexuális felvilágosítást a gyerekeinknek. Ne ti akarjátok megmondani hogy mikor tudjanak a gyerekeink arról hogy ti is vagytok. Nem mellesleg erről szól a ti mélységesen elítélt homofób törvényetek. Ami csak ezt mondja meg, hogy a 18 éven aluliakat hagyjuk már ezzel békén. Most ha nekem olyan szexualitásom lenne hogy szeretek auto kipufogóval szeretkezni mert egyébként vannak ilyenek akkor ezek az emberek is menjenek be az iskolába felvilágosítást adni? Ők is félre sikerült emberek mint ti, csak ti többen vagytok és rögtön rinyáltok. Adjuk meg az alap tudást 18 év alatt a gyerekeknek de ne traktáljuk őket a különféle rendellenes szexualitással.
Személy szerint ez a bajom a melegekkel. Otthon azt csinalhattok az ágyban amit akartok. De az utcán meg más emberek között már nem. És ezt nem tudjátok elfogadni. Én is otthon mondjuk szeretek alsógatyában lenni vagy fingani, de városban és emberek között már visszafogom magam, és normálisan felöltözök. Bizony emberek között másképp kell viselkedni. És nem csak a homokosoknak. De nehogy már nektek megmondja valaki. Ti direkt feltűnösködtök és polgár pukkasztotok. Na ezzel van a baj. Tisztelet a kivételnek. És velük egyáltalán nincs is bajom. Ha csak simán homokos vagy de nem akarod ezt feltűnően mutogatni meg követelni hogy a gyerekemnek magyaráztam el hogy te vagy akkor ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!