Mivel indokkal mentegetik majd a magyar válogatottat a mai 6:0 után?
Megnéztem az esélyeket, és egy fogadóoldalon 1,3-szoros pénzt fizetnek a francia győzelemre. Ez praktikusan ingyen pénz, nem?
"Vilagbajnok csapattol kikapni szerintem nem szegyen!"
"Europabajnok portugaloktol sem volt szegyen!"
"Jobb csapattol kikapni egyaltalan nem szegyen "
Azért nem kell átesni ló másik oldalára. Ez lesz a standard ,hogy 3-0 az oké? Esetleg ne tüntessük ki őket? Vagy nem kellene megünnepelni a vereséget? Oké,vannak jobb meccsek is ez tény,de nagy általánosságban ez a magyar foci nem fejlődik sehova szerintem.
Tanulhatna Vikátorovics Viktátor Viktor Csernomirgyintől. Ő 1* csak annyit mondott:
"A legjobbat akartuk, a szokásosra sikeredett".
11-esre valaki, aki szokott fogadni? Miért adnak 1,3-as szorzót a franciák ellen? Ez nem sok, ahhoz képest, hogy szinte biztosan nyernek? Valaki rátesz 500 ezret, és simán keres 150 ezret, nem?
Vagy ennyit nem engednek rátenni?
12:
Miért, szerinted mi legyen a reális eredmény Portugália, Franciaország és Németország válogatottja ellen? Ezek a reális eredmények a 3:0 és társai. Nem vagyunk velük egy súlycsoportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!