Az rasszizmusnak számít, ha utálom a magyarokat úgy, hogy én is magyar vagyok?
"Igazából tényleg ritka tehetségtelen a magyar."
Ugye ezt viccnek szántad?
Ritka tehetségtelen a magyar? Látom össze fújta a szél a szemetet! Mennyi, de mennyi találmányt köszönhet nekünk a világ!? A szódavíz, a C vitamin, a golyóstoll, az automata váltó! És még sorolhatnám! Tényleg tehetségtelen? Jah! Kifelejtettem az atombombát, és a számítógépet. Ooooooo! Az fránya emlékezet! Telefonhírmondó, televízió, hologram! De van benned egy pici ambíció keres rá neten! Google jó barát!
Különben jobb saját magunkat ostorozni, mint kihúzni a fejünket a földből. Szokásos balliberális szöveg, hogy semmire sem vagyunk jók! Kb. az 1 világháború óta divat ez! Semmire sem voltunk jók? Az Árpádházi királyok nem ezt mutatták. A Hunyadiak nem ezt mutatták. Rákóczi nem ezt mutatta. Sem Széchenyi, sem Kossuth. Sosem voltunk másodrendűek ahogy most sem. Annak, hogy a FIDESZ-KDNP kormányoz Orbán Viktorral adjunk hálát!
Nem rasszizmusnak hanem tapasztalatnak számít. A magyar felfelé nyal, lefelé tapos, mindezt büszkén-bután, gőgösen az istenadta semmire.
16-os, azt is számold már össze hogy a Nagy Magyar Találmányoknak mekkora az a halmaza ami külföldön jöhetett csak létre, az op-nak indított első mondatomban leírtak miatt. Az asszonyságozó hazaáruló csuti tolvaj a törikönyvben az elrettentő példák sorában fog szerepelni, Karikó Katalin pedig a Nobel-díjasok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!