Mindentudó99 kérdése:
Atya ég kikaptunk az Európa bajnoktól. Játszunk még a világbajnokkal és a franciákkal. Mind 3 meccsen kikapunk. És akkor mi van?
Figyelt kérdés
Ezt előre lehetett tudni. És?Kit érdekel?2021. jún. 15. 20:46
11/20 anonim válasza:
„Játszunk még a világbajnokkal és a franciákkal.”
Csak szólok, hogy a franciák a világbajnoki címvédők.
12/20 anonim válasza:
Látom nem érted a lényeget. Az európa bajnok mi lehetnénk, ha nem orbánkormány lenne. És most a portugál gyakori kérdéseken kommentelné Fernando: Jahh hát a magyaroktól nem szégyen kikapni, még senki sem tudta őket megverni.
13/20 anonim válasza:
"Gyerekkorom óta nézem. Nem kell ehez pártszimpátia."
Áh, én azt hittem, azt akarod üzenni, hogy gyökér aki focit néz. Így egészen másképpen nézem a kérdésed :D.
Amúgy én sem értem a felhajtást, jól játszottak, ennyi volt a meccsben. Szerintem sem a meccsben sem az eredményben nincs szégyellnivaló. A politikáról, és a fizetésükről sem a játékosok tehetnek. Örülök, hogy egy 3:0-s meccs végén is kaptak vastapsot, korrekt megközelítés volt a szurkolóktól. Meglepődtem a gyk-s fostornádón.
14/20 anonim válasza:
13) én pedig nem lepődtem meg a fajtádon,ti vastapsikoltok ha indokolt ha nem.
15/20 A kérdező kommentje:
Persze . Ez a sport. De te ezt úgy se érted
2021. jún. 16. 13:56
16/20 anonim válasza:
15) tehát örülni kell?jár a vastaps a fiúknak?te boldog vagy ugye? micsoda eredmény.
Vagy mit kéne megérteni?ha nem írod le akkor nem tudhatjuk.
17/20 anonim válasza:
#16, neked mi fáj az életedben ennyire?
18/20 anonim válasza:
17) amikor hülyének néznek,azt pl nem szeretem.
19/20 A kérdező kommentje:
#17 Kikaptak a némtek is tegnap. De nem hinném hogy egész németorszázágban találnánk egy hozzád hasonló károgó embert aki most temetné az egész német labdarúgást. Tudod ez csak sport. De mint írtam már te ezt úgy se érted.
2021. jún. 16. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!