Az uralkodó vagy inkább a szolganépekhez sorolnád a magyarokat?
"Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivű sihederje,"
"Ez a dolog a te nyomorult gyerekedről szól, a te nyomorult életedről szól, a te csicska mentalitásodról szól. Arról, hogy te magad vagy okozója a saját nyomorotoknak, a saját elmaradásotoknak, a saját ostobaságotoknak. Te tűröd a kisemmizésedet, te tapsolsz hozzá és vered magad öntudatos egóval, és te vagy a magyarságoddal oda. Miközben európa harmadik legnyomorultabb nemzetét éljenzed.
igen, ez a te felelősséged. Felelsz azért, hogy csak ennyi maradtál."
Ejj, de frusztrált valaki ahhoz képest hogy "bármelyik eus országban megállja a helyét".
Képzeld, nem semmiznek ki, és teljesen jól megélnek a szüleim. Ők nem maradtak meg egy szinten, nem hibáztatnak másokat a problémáikért, tesznek ellenük.
De igen csak nagy kőbunkó gondolkodásra vall az amit te az eddigi kommentek alapján mutatsz magadról.
Nekem nincs gyermekem, egyetemista vagyok. Az egó alatt gondolom a mai értelmezését veszed a szónak. Nem verem, mert képes vagyok felmérni a lehetőségeimet. És teszek azért hogy előrébb jussak.
"Az én gyerekem jó egyetemet végez, és a családban bárkinek van olyan szakmája, nyeltudása, egzisztenciája, hogy bármely európai országban helytálljon."
Helyes, de ez nem egy nagy dolog. Ez alap. (Nem az egyetem, hanem az hogy meg tudna élni bárhol).
Cognito ergo sum.
Ajánlom figyelmedbe.
7-es voltam.
*Cogito ergo sum
(Véletlenül beleütöttem egy N-t)
Hmm...
Ötöst nem úgy kell nézni, hogy pontos adatokat írjon, hanem arányaiban nagyjából jól jellemzi országunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!