Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sokaknak tényleg minden...

Sokaknak tényleg minden mindegy, csak ne a FIDESZ győzzön?

Figyelt kérdés

Én megértem ha valaki utálja a FIDESZ-t, érthető, semmi gond ezzel.

De elnézve ezt az ellenzéki összefogást…szerencsétlenkednek, bohócot csinál belőlük a kormány, semmi konkrét elképzelésük, tervük. Egy igazi jó kiállású, karakteres vezetőjük nincsen.

Egyszerűen nem keltik azt a benyomást hogy ezekre az ember jó érzéssel, nyugodt szívvel szavazna.

Persze le kell váltani a FIDESZ-t, de ezekre? Nem látom hogy előrébb lenne az ország.

Főleg ha hatalomra kerülnek senkinek ne legyen kétsége nyilván Gyurcsány irányítana, azt meg láttuk milyen.

2021. máj. 29. 10:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%
Kerdezo, en alapvetoen egyetertek veled. Tobbek kozott ezert is szavaztam eddig a Fideszre, meg praktikus megfontolasokbol (fokent az egykulcsos adorendszer miatt). Az elmult egy ev amokfutasa viszont betette nalam a kaput. Ugy gondolom, hogy a korlatlan hatalom teljesen elvette a jozan eszuket es azt kepzelik barmit megtehetnek (ez a kommunikaciojuk tonusabol is nyilvanvalo es melysegesen felhaboritonak erzem). Valoszinuleg mar keso, de nem kaphatnak meg egyszer 2/3ot, (amit en soha nem akartam, ahogy a kornyezetemben elo tobbi Fidesz szavazo sem igazan) igy tolem nem kapnak tobb szavazatot. Ebbol persze kovetkezhet az is (ha eleg sokan igy gondoljak), hogy meg akar az egyszeru tobbseguk is veszelybe kerul, de engem mar ez sem erdekel. Eljutottam oda, hogy a Fidesz 2/3nal semmit nem latok rosszabbnak, meg az ellenzeki gyozelmet sem, meg akkor sem ha Gyurcsany iranyit a hatterbol. Amugy egyetertek 6ossal.
2021. máj. 29. 10:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen jelenleg pont az a helyzet van mint 2010-ben, akkor is mindegy volt ki csak ne Gyurcsány. Hát lett belőle ez... Akiket ismerek nem azért fognak az ellenzékre szavazni mert szeretik őket hanem mert utálják Orbánt, lehetne akár egy molylepke is az ellenzéki jelölt rá is szavaznának. Csak úgy mint a fideszes ismerőseim nem azért fideszesek mert Orbánt szeretik hanem mert az ellenzéket utálják. Az emberek többsége gyűlöletből szavaz igazából mindegy kire. Meg is érdemli ez a nép a sorsát, nem véletlenül voltak itt a 30 év alatt azok akik, Orbán, Gyurcsány régebben Horn Gyula tökéletesen letükrözik a magyar néplelket. Akinek van egy kis esze meg külföldre akár Orbán marad akár az ellenzék jön tök mindegy.
2021. máj. 29. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!