A "náci" szó mért nem számít szitokszónak nálunk, mint minden normális országban?
A válaszok alapján itt a legnagyobb náci a kérdező, aki provokálással akar antiszemita megjegyzést kicsikarni a válaszadóktól, révén azt hiszi, aki nem ért vele egyet az náci.
Én, mint liberális beállítottságú mondom ezt, a náci szónak nem szabadna szitokszónak lenni, nem nácizzuk, fasisztázzuk le azokat akik nem értenek egyet velünk, mert ezzel csak azt bizonyítanánk, hogy mekkora idióták vágyunk. Evégett értelmes ember nem fogja annak használni, nem is szitkozódik (jobb esetben).
Kedves kérdező!
Milyen vereségről beszélsz? Neked a viták háborúk amiket meg kell nyerni vagy mi? :D Egyébként meg szemléltetésképp írtam, hogy a legnagyobb náci itt te vagy, mégpedig azért mert válaszaid leginkább egy "náci" mentalitást tükröznek.
De mivel nálad kb jelentését vesztette a náci szó, semmi értelme használnod, ha nem tettél fel volna ilyen provokatív kérdést, biztos nem "náciztalak" volna le.
Egyébként meg teljes mértékben liberálisnak vallom magam. Ez viszont nem egyenlpő az ostobasággal. Nem egyenlő a jobboldali/nekem nem szimpatikus emberek ALAPTALAN lenácizásával. Abban hiszek, hogy az egyén szabad és, nem érdemel meg olyan lekezelő bánásmódot alapjáraton, mint a lenácizás.
Amit te művelsz viszont az bizony csak provokálás. Lehet troll vagy, lehet sajnos ezt komolyan gondolod, nem érdekel attól még ezzel kiérdemelted a legrosszabb jelzőket is (ami nem a náci, hanem a tapló,paraszt,gyökér, és egyéb nyalánkságok ;)).
Utolsó:
Az egy dolog, ha valaki jobboldali, az megint egy dolog, ha valaki fasiszta. Ha viszont valaki arról beszél négyszemközt, hogy azért ő egyetért Hitlerrel, akkor akármennyire is liberálisak vagyunk, csak nácinak tudjuk őket nevezni, másnak nem. Ha én azt mondanám, hogy egyetértek Sztálinnal, engem is jogosan kommunistáznának le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!