Orbán Viktor azért fog újra győzni mert ő doktor,karácsony Gergely meg nem?
Figyelt kérdés
DOKTOR Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán tanult jogot, 1987-ben diplomázott,azóta doktor.
Karácsony Gergely Szilveszter nem doktor,csak kitalálta az egészet,még a angol nyelvvizsga se sikerült neki.
Orbán Viktor doktor,kari geri nem.
Ez a siker titka?
2021. máj. 17. 06:41
2/25 anonim válasza:
Azért fog, mert ez az egyik leghülyébb nép a világon. Nincs nehéz dolga.
3/25 anonim válasza:
Ennyire megvisel a fidesz csúfos bukása?
4/25 A kérdező kommentje:
DK trollsereg,féltek hogy bukik a zellenzéki összefosásotok?
2021. máj. 17. 06:49
5/25 anonim válasza:
Én ugyan nem DK-s vagyok, de jobboldali érzelmű emberként kikérem magamnak a primitív stílusodat. A magadfajták miatt vagyunk lehülyézve, lenézve.
6/25 anonim válasza:
Félő hogy doktor alkoholista Junker Mihály megint leppfozza azt a csírát.
7/25 mindentudó99 válasza:
Karácsony viszont magas és vékony. Egálban vannak. Nüanszok fognak dönteni!
8/25 anonim válasza:
orbán csak akkor fog győzni,hogyha olyan orbitális csalást követ el amilyet még a világ nem látott.
9/25 anonim válasza:
Orbán NEM doktor, mert nem készített disszertációt és nem is védte meg. Az egyetem elvégzése még nem ad auitomtiku8san doktori címet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!