Ki gondolja még azt rajtam és egy ismerősömön kívül, hogy nagy baj van a világban, nagy baj lesz ebből, csak még nem merik bevallani?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm nyugaton elveszítette az iparban az állását, nem termelnek a gyárak eleget, látom, hogy az élelmiszer boltokban kisebb a választék, a motorszerelő és a traktorszerelő ismerősöm nem kap alkatrészeket a gépekhez, motorokhoz...és szerintünk már a koronavírus előtt is baj volt, ez csak az utopsó csepp volt a pohárban.(Japán motorkerékpárhoz alig van alkatrész,holland traktorhoz alapvetô alkatrész hiány van), segítsen eszmecserével valaki ha tévedek!2021. máj. 14. 07:19
11/13 anonim válasza:
4
Barátom! Van egy rossz hírem.A mostani gazdasági válság az "semmi" Majd akkor nézd meg hogy mekkora lesz a gazdasági válság amikor befejezik ezt a "Covid" hokuszpokuszt.(Már ha egyáltalán befejezik,de a Covid diktatúra az már örökre velünk lesz)
12/13 anonim válasza:
Ez csak egy legyintés, nem válság. Az ellátási láncok hosszúak, ennek most jött elő a kockázati oldala.
Majd, ha a pénzrendszer kezd inogni... 2000-szer több a pénz, mint a világ GDP, na az lesz válság.
13/13 A kérdező kommentje:
Tudom, de jön a válság én látom hogy még ennél is nagyobb baj lesz, ezzel tisztában vagyok, s akkor európa sem tud majd kimaradni belőle, csak az éli majd túl, aki időben elmenekül innen....már megy a sakkozás, hogy ki kivel lesz, a fenyegetőzés....az elmúlt 3 évben egyre durvább a helyzet, csak valaki vak és ezt nem látja, vagy nem akarja, mert azt gondolja hogy megoldják a problémát, de eljön az az idő, amikor már nem lesz megoldás, csak a háború, s akkor nem sok élet fog maradni a bolygón. Sok országot bejártam, s látom hogy nagyon feszült a helyzet sok országban, európában főleg! 😔
2021. máj. 14. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!