Szálasi Ferenc miért púderezte az arcát és miért rúzsozta az ajkát?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 08:55
1/22 anonim válasza:
2/22 A kérdező kommentje:
Amikor valaki az egyértelműen, konkrétan feltett kérdésre sértődötten visszakérdez az már valahol válasz is a feltett kérdésre...
2021. máj. 11. 09:01
3/22 anonim válasza:
Én nem vagyok megsértődve, lefingom Szálasi Ferikét :D
De azért a fél százalék alatti komcsi támogatottság itthon eléggé frusztráló lehet :D
4/22 anonim válasza:
1: Lenin a képen elég betegnek látszik. Szálasi is azért rúzsozott, mert beteg volt?
5/22 anonim válasza:
Sose hallottam ilyet Szálasiról.
Úgyhogy először mutass valami forrást, kérdező, hogy egyáltalán alátámaszd a kérdésedbe ágyazott állításod.
7/22 A kérdező kommentje:
Komlós János:Elárult ország 134. oldal
Karsai Elek:Ítél a nép ...itt oldalszámmal nem tudok szolgálni, de abban a kötetben is szó van róla a "Ferikéről" szóló fejezetben.
2021. máj. 11. 09:14
8/22 anonim válasza:
Szálasi jóval megelőzte korát. rejtett LMBTQ volt
9/22 anonim válasza:
Mivan kérdező,megharagudtál a csúnya nácikra?
Valaki rosszat mondott a Gyurcsányról?
10/22 A kérdező kommentje:
Én is minden magyarázat nélkül olvastam róla a két könyvben (csak megemlítették de nem magyarázták, minősítették...persze nem ezek voltak Szálasi Ferenc történelmi tettei amelyeket a két kötet vizsgált) ugyanakkor érthetetlennek tartom, hogy egy férfi miért púderezi az arcát és rúzsozza az ajkát. Ferde hajlamú popzenészeknél érthető (Boy George, az Erasure énekese, stb...) de a 30-as, 40-es években egy politikus is?! Úgy látszik...
2021. máj. 11. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!