Ha Orbán Viktor lett volna Mózes, akkor hogyan hozta volna ki a zsidókat Egyiptomból?
Így van sajnos. Poénból írtam. Nem értem miért nem jött át nektek a demegógia. Én nem hiszem el, hogy legyen olyan ember, aki komolyan gondolná ezeket.
Először is, hogy közölje szándékát elárasztotta volna óriásplakátokkal az országot, hogy: Stop Ramszesz, Üzenjünk Thébának, hogy ők is megértsék!
Aztán ötszáz százalékos áron Lölő valamelyik cége autopályát épített volna, (alagutakkal a homokbuckákon át), meg természetesen kínai hitelből vasutat, ami elviszi a népet Kánaánba.
Végül, ha odaértek, mehettek volna a reklámok, hogy Izrael jobban teljesít!, meg A gazdaságnak működnie kell!
besúgta volna a honfitársait a fáraónak, hogy szökni akarnak, sőt fegyvereik is vannak, aztán várta volna a pénzt a büszke tettéért.
a fáraó meg adott volna neki 1 zsacskó aranyat, majd hazament volna azt mondva a zsidóknak-ki kell tartanunk. még nem most indulunk, majd jövőre.
aztán segédkezett volna az egyiptomiaknak, szisztematikusan elkülönítve hogy pár hét alatt megöljenek mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!