Mikor fogják kinyögni végre, hogy lehet-e fesztivál vagy
nem?
11/37 A kérdező kommentje:
Mostmár lejárt az az idő, amíg meg lehetett volna szervezni bármit is. Linkre nem sokan álltak neki az egésznek, hogy nem tudják végül meg lehet-e tartani, inkább lemondtak róla eleve. De úgy gondolom azárt május közepe van mindjárt, illendő már lenne kinyögni végre valamit, de ezeknél azt sem lehet tudni, hogy mi lesz holnap reggel. Mikor akarják kimondani végre?!
11
Most a kormányra gondolsz igaz ?!
Mert a fesztiválok közül sok már bejelentette hogy elmarad, sound, sziget stb.
De augusztusig nem lesz semmi, mert addig nem lehet védettségi kártya nélkül bent enni stb...szóval max utána.
De ki szervez ilyenkor fesztivált ? Senki, szóval maximum koncertek lesznek, talán.
2021. máj. 7. 15:29
13/37 A kérdező kommentje:
Nyilván először a kormánynak kellene kimondania, hogy mi az amit enged, hogy lehet-e fesztivált tartani vagy sem? Eddig semmit nem mondtak, egy mukkot sem. Így elég nehéz tervezni. Több fesztivált szerveznek a háttérben továbbra is, nem mondom igen bátrak, mert vakon mennek teljesen. Úgy gondolom, hogy mostmár éppen ideje lenne kimondani, hogy lehet-e tartani bármit vagy nem. Nem értem egyszerűen, hogy miért nem lehet már mondani erről valamit?! Most azokat mégjobban megszivatják, akik reménykedve továbbra is szervezik az eseményüket, és teszik bele a pénzt, és lehet hogy megint teljesen hiába. Miért nem mondanak már valamit, én ezt nem értem. Május van.
14/37 A kérdező kommentje:
Értelemszerűen csak védettségi kártyával lehetne ezekre is bemenni, hidd el úgy is sokan mennének, plusz aki még nincs beoltva az is elbattyogna szépen beoltatni magát.
A Balatonsoundrol - Zamardi- van hivatalos informacio, iden is elmarad.
2021. máj. 9. 07:50
16/37 A kérdező kommentje:
Tudom, de továbbra sem ez a kérdés.
Majd akkor ha tömegrendezvényeket rendezhetnek védettségi kártya nélkül, esetleg lesz valami kedvezmény a védettségi kártyával rendelkezőknek.
Egyébként a kérdés kiírása óta már többször is utána nézhettél volna, illetve már fentebb megírtam hogy mihez kötik a fesztiválok rendezését...
Egyébként ha a kormányinfó híreket, operatív törzs, magyar közlönyt figyeled megkapod a legfrissebb infókat.
De arra ne számíts hogy direktbe lesz "FESZTIVÁL" bekezdés...idióta :D
Most nyomhatod sértődötten a minuszt!
[link]
2021. máj. 9. 10:19
18/37 A kérdező kommentje:
Ez egy tavalyi info amit belinkeltél. Idén egyetlen szót sem szóltak még erről, csak annyit hogy majd "beszélünk róla". De hogy mikor?! Hidd el, hogy figyelek mindent, mindenhol.
Akkor mi a kerdes?? Ha a Balaton Sound elmarad, akkor a többi is!! Ezt mar "kinyögtek", hogy teged idezzelek.
2021. máj. 9. 10:43
Ugyanezt mondták idén is valamelyik előző heti op- vagy kormányinfón, mondom augusztus után lehet számítani tömegrendezvényekre tehát akár kisebb fesztiválokra is.
De szerintem idén semmi nem lesz, sok kisebb fesztiválnak vannak dátumai, de azokat nem kell komolyan venni...
Ennél többet senki nem tud mondani neked, még a szervezők se :D
2021. máj. 9. 10:47
Kapcsolódó kérdések: