Én se segítenék neked, ha ilyen általánosító véleményed van egy csoportról, amihez tartozom. Ha ilyen okos vagy, oldd meg magad a problémáidat. Ha belátod, hogy buta vagy, az más. De te mást látsz butának. Ez ellentmondás.
2021. máj. 4. 10:56
2/13 anonim válasza:
1-es, hogy állsz a szövegértéssel?
2021. máj. 4. 10:59
3/13 anonim válasza:
Én az ellenzékiseken tapasztalom ezt. Ha kifogásolok valamit az összefogással kapcsolatban, akkor rákezdik: mocskos Orbánimádó fideszbirka bégess!
Pontosan olyan fanatikusak, amilyennek a fideszeseket próbálják beállítani.
2021. máj. 4. 11:09
4/13 anonim válasza:
1,3# ugyanezt gondolom, tapasztalom....
2021. máj. 4. 11:20
5/13 anonim válasza:
Pont fordítva tapasztalom
Az ellenzékiek a Fideszeseket mindig birkázzák hogy hülyézik meg lehordják falusi nyugdíjas parasztoknak.
Az ellenzéki szavazókra meg mindig mondják hogy csupa felső végzettségű szuper okos géniusz ember
2021. máj. 4. 11:22
6/13 anonim válasza:
Arról miért nem ír senki, hogy a fideszesek fitymálják az ellenzéket.
Én szinte nem is mondhatom, hogy Jobbikos vagyok, mert a Fideszes rögtön rákezdni, hogy Jákob Péter Jákob Péter!
Miről beszélünk, idióta NER?!
2021. máj. 4. 11:22
7/13 anonim válasza:
Amilyen a vezérürü olyan a nyáj !
2021. máj. 4. 11:26
8/13 anonim válasza:
Szerintem amit leírtál, kérdező, az inkább emberfüggő dolog, mintsem hogy ki milyen pártra szavaz. Én is fidesz párti vagyok, de mindig segítek a többieknek a melóhelyen, pedig alighanem egyedül vagyok politikai beállítottságommal...
2021. máj. 4. 12:14
9/13 anonim válasza:
Tény hogy a falvakban, a mélyszegények mint fideszesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!