Liberálisok, baloldaliak! Támogatnátok, hogy a sportolók is szabadon megválaszthassák a nemüket és hogy férfi vagy női ágban szeretnének versenyezni?
"Volt olyan női sportoló az usa-ban, aki bár az addigi legjobbját futotta, és normál esetben második lett volna, nem kapta meg a neki járó ösztöndíjat, mert két srác is futott, akik wow, megdöntötték az országos rekordot! (A nőit persze) Ez a srácok között max 10. helyet érte. Jogtalanul kapják a pénzt és az ösztöndíjat"
Ez így az összes "jajj a gonosz transzok miatt nem nyertem" sztori együttesen akart lenni? Csak mert amiről szerintem te beszélsz, az nem egészen így történt...
A csaj nem második lett volna, hanem hatodik, a SELEJTEZŐBEN. A két transznemű nő 2. és 3. lett, tehát kétlem, hogy rekordot döntöttek volna... Ráadásul a versenyen mindketten ki is estek, nem kaptak ösztöndíjat. Namost ha ez a két állítólagosan elképesztő előnnyel rendelkező transz nő nem tudott nyerni már a selejtezőben sem, akkor mégis miért gondolja a csajszi úgy, hogyha ők nem lettek volna, akkor ő majd itt ösztöndíjat szerez? Egy teljesen középszerű futóról beszélünk, aki most meglátta az aranytojást tojó tyúkot. Be is jött, mert amúgy azóta egy keresztény magánegyetemtől kapott ösztöndíjat...
#11, igen, bocs rosszul emlékeztem, 6-dik lett volna.
De te is hibásan tudod, a két transznemű 1 ès második lett elég durván lefutva őket.
Ha ők nem lettek volna tovább jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!