Ellenzékiek! Szerintetek vicces Pottyondy Edina?
Figyelt kérdés
Szerintem elég kellemetlen hallgatni, de a környezetemben népszerű.2021. ápr. 29. 16:54
11/18 anonim válasza:
Edina poénjainak megértéséhez kell némi intelligencia és ismerni kell a napi közélet eseményeit.Akiknek a b*szós fingós viccek jelentik a humort, azok fanyalognak.Vagy azok,akik találva érzik magukat.
12/18 A kérdező kommentje:
#11 Zárójeles megjegyzés: Edina poénjai nem teljesen Edina poénjai, áll mögötte egy kreatív csapat.
2021. ápr. 29. 20:29
13/18 anonim válasza:
Én bírom nagyon, szeretem a videóit.
14/18 anonim válasza:
#12 mondd ki! SOROS emberei állnak a poénjai mögött! (és ne feledkezzünk meg a háttérben húzódó Gyurcsány szálról sem!) 😁
15/18 A kérdező kommentje:
Azért talán nem olyan meglepő, hogy nem egyedül gyártja, és szerkeszti a tartalmakat, általában ez így szokott lenni. :) Nem kell ehhez se Sorosozni, se Gyurcsányozni.
2021. ápr. 30. 13:27
16/18 anonim válasza:
látom, itt is előkerültek Pottyondi hatalmas intelligenciájú rajongói :D
jaj akinek nem jön be, az nyilván a fingós vicceket szereti. ja, és te beszélsz intelligenciáról, aki ilyen dedós módon rögtön odaszúr azoknak, akiknek nem tetszik, édes istenem, ha a hülyeség fájna..
liberális vagyok, és így mondom, h ki nem állhatom Edina humorát, illetve nem szeretem az ilyen álértelmiségi kamuszakot végzett embereket, akik a locsogáson kívül semmihez sem értenek.
szegény még csúnyácska is, de erről mondjuk nem tehet.
17/18 anonim válasza:
Nem vicces, inkább egy igazi idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!