Akik szerint chip van az oltásban azok szerint ennek mi a funkciója, célja és kinek az érdekét szolgálja?
Hát én nem biológus vagyok, hanem csak fizikus. Itt mindent megtalálsz az 5G és a covid kapcsolatáról. Maga az 5G technológia hozta létre ezt a covid mutációt Wuhanban. Keveseb tudják - de utána lehet nézni - hogy Wuhan volt az 5G tesztvárosa 2019 novemberében, amikor a covid létrejött. Nem véletleül ott. Poén : azóta olyan mutációk jönnek, amik 5G-vel leterhelt országokból indulnak ki; angol,francia,német. Az 5G és a covid összefüggését bemutató tudományos cikke itt olvasható [link]
fehéren, feketén le van benne írva, hogyan hozta létre a covidot az 5G. Ez éppen Wuhanban az 5G tesztvároságban történt, abban a hónapban, amikor a covid is született. Minden igényt kimerítő biológiai alapossággal nem tudom elmagyarázni, mert nem vagyok biológus, annyira nem értek hozzá. Csak fizikus vagyok. De a cikkben megtalálhatod [link]
A többi kérdésed hosszú kifejtést igényelne, amit nagyon hosszas lenne elmagyarűzgatni. A lényeg, hogy már nagyon sok mindent tudnak a nanorobotok, amit a közember nem is hinne. Nagyon kell vigyázni mit tesztek, mert észre sem veszitek és már más emberek vagytok
8: ha publikálták a kutatást, akkor biztos van róla másolat a neten. Idelinkelnéd?
Tudod a tudósok nevét? Esetleg a négy egyetemét? Vagy bármit, ami alapján ellenőrizni lehetne ezt?
12: ha már fizikus vagy azt mondd el, hogy pontosan mekkora a robot és mit csinál
14: ha nem konkrét chip, akkor mi? Hogyan tudnak nyomon követni? Mivel kommunikál és milyen módszerrel?
17 Öcsi, neked még annyi kompetenciád sincs hogy lásd hogy google tudós van odaírva és tudd hogy mit jelent. Még egy tudományos cikket sem vagy képes felsimerni, ellenőrizni, hogy az-e, de már az ész osztása az megy. Igen, képzeld fizikus vagyok és látom merre tart a a világ. Nyitott szemmel járok és mindent ellenőrzök, mérlegelek amire csak képes vagyok. Nem nyelek be minden propagandát amit te. Ezért mélységesen sajnállak. remélem mentálisan is felnősz egyszer
12 "ha már fizikus vagy azt mondd el, hogy pontosan mekkora a robot és mit csinál"
Egy robot azt képes elvégezni, amit belé táplálnak. Roppant kis méretekben lehet gondolkozni, amikor róluk beszélünk. Egyébként ebben az oltásban még nincsen benne szerintem semmi. Nyugodtan oltakozhattok. Ezt akkor érdemes megcsinálni majd egy későbbi covid mutánsnál, ha egyszerre lesznek képesek hatalmas tömegeket nyugati vakcinával beoltani. Most eltelik annyi idő, hogy nagyjából már kijöttek volna a hatások. Már tervezik is a 23-23-as vakcinákat. Nem tudom ezt tudjátok-e? Azt egyszerre akarják beadni mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!