Várjátok az első bűncselekményeket a diszkrimináció miatt ?
Nem kell sokat várni míg bemondják majd hogy balhé volt ennél a vendéglőnél, késelés az uszodánál stb :D
Majd amikor mennének a dzsipók csak nem lehet :) Főleg az olyat várom amikor valami oltott rettegő játszani próbálja a rendőrt és parancsolgatni-jelentgetni akar egy ilyet aztán kapja a bökőt mint az öreg a buszon aki szólt a csávónak hogy húzza fel az orrára is a maszkot :D
A maszk miatt is mennyi önkéntes rendőr volt aki beszólogatott másoknak és voltak is ebből balhék bőven. Ez sokkal súlyosabb helyzet, az emberek akik korlátozva vannak jóval idegesebbek, van ellentét a két tábor között. Lesznek majd itt olyanok :D Menne be a Kolompár család, aztán valami covid rettegő elkezd ajvékolni hogy igazolvány nélkül nem, oltassátok be magatokat stb és repül is a pár öklös és bökő :D
Majd megtanulja pár ilyen hogy vannak veszélyesebb dolgok a vírusnál és az oltás se védi őket meg.
Tuti lesz ilyen. Tényleg tavaly a maszk miatt volt megveszve mindenki. A kezdetén engem is kioktatott a buszon egy jóindulatú asszony. 😊
Előtte meg mikor indult a "MARADJ OTTHON" őrület akkor a szomszédaim szinte irtóztak tőlem,mert jártam dolgozni. Nem mehettem hozzájuk közel. Én nem tehettem meg, hogy otthon poshadjak.
Jól látod kérdező, akik be vannak oltva akkora arcuk van. Csak nem tudom mire fel.
Azokat is elintézik :D
Jaa majd mindenhol lesz őr, mikor egy Tescoba alig van XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!