Szerinted az ingyenes oltás ugyanolyan beetetés, mint a kábítószereknél, vagy valóban ennyire a szívükön viselik a politikusaink az emberek sorsát?
A kábítószerből is az elsőt ingyen adják a dealerek, hogy rászokj és utána már ne tudj nélküle élni. Vagy mint a szoftvereknél a demo verzió, amit megkapsz ingyen, hogy megkedveld és utána folyamatosan megvedd a fizetőset.
A gyógyszergyáraknak az egészséges ember nem üzlet. A halott ember sem. Viszont a visszatérő vevő mindenütt aranyat ér.
Nem lehet, hogy esetleg a vakcinától is csak gyengül az immunrendszer, hiszen annak folyamatosan működnie kell, hogy megfelelő legyen?
És vajon miért kell most ilyen miértékben szándékosan lerontani az emberek immunrendszerét a korlátozásokkal, maszkokkal, vakcinákkal, az immunerősítő tevékenységek betiltásával, a kapcsolatok szétverésével, a folyamatos stresszeléssel, stb?
És vajon miért kapjuk most ingyen a vakcinát?
Ezért nem megyek én bele ebbe a játékba.Bármit kitalálhatnak még a jövőben,hogy ezért vagy azért nem jó a vakcina,de ha már benned ez meg ez van akkor ezt meg ezt kell csinálnod.Plusz oltás stb.
Addig a jó míg tiszta vagyok.
Kérdező az emberek immunrendszerét maguk az emberek rontják le az életmódjukkal. Most jöjjek azzal hogy a kormány miatt vagyok kövér és a kormány miatt magas a vérnyomásom? Nem inkább amiatt mert évtizede nem mozgok rendesen és elhíztam?
A korlátozások semmit nem rontanak le - az egyén az aki nem tesz semmit a saját egészségéért vagy keveset.
A védőoltásoknak meg ehhez végképp semmi köze. A csecsemőkori védőoltásaidat sem azért kaptad meg mert majd nem lesz jó az immunrendszered, hanem mert a vírusok már csak ilyenek, hogy fertőznek, nyomorítanak, ölnek. A covid-nál sem azokat támadja meg csak és kizárólag a vírus akiknek rossz az immunrendszere, éppen hogy a legjobb immunrendszer is adhat túlzott válaszreakciót. Amikor egy sportolót, egy olimpiai érmest támad meg a járvány, igen nevetséges azzal jönni, hogy nem volt elég jó az immunrendszere.
2."A korlátozások semmit nem rontanak le"
Dehogyisnem. A stressz ami a legkárosabb az emberre.Azáltal,hogy az emberekre ráerőltetik ezt a sok hülyeséget közvetve igenis kihat a szervezetre a stressz közvetítésével.
#3 Kicsinykét károsabb a szervezetre a lélegeztetőgépen létezés a járvány miatt.
Vagy az amikor el kell temetned az anyádat, mint nekem, hidd el kicsit több stresszt okozott mint az hogy a megmaradt élő szüleinket végre biztonságban tudhatjuk a védőoltás miatt vagy hogy nem látogathattuk őket olyan gyakran, mint korábban.
Nem az okozott stresszt a gyerekemnek sem, hogy online kell tanulnia meg maszkot kell hordania a buszon, hanem hogy megtudta az osztálytársának meghalt az 50 év alatti, amúgy egészséges anyukája a koronavírus okozta tüdőgyulladásban.
EZ már a 10. hullám a vakcina 100000 FORINT senki nem adatjabe nagyon veszélyes a corona
Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!