Miért nem látom ezt a hírt a telexen??
Hétvége van, jövő héten érdemes visszanézni.
Egyénként a fideszes propagandaportálokon szakajtóval van dolog, amit elhallgatnak, az ellenzékieken meg ritkán van ilyen.
Magában a hírben nincs semmi újdonság számomra.Ez a világ nagyrészén így megy,a hírek 90%-a manipulatív indíttatásból látható/olvasható mindenhol.Azt tudtad hogy Kennedy drogfüggő volt?éveken át lőtték,egyre többször mert hozzászokott a szervezete.egyébként kifejezetten beteges volt de erről sem volt szabad beszámolni.
Hogy a telex miért nem ír az általad belinkelt témáról azt nem tudom, gyanítom hogy inkább a hazai helyzetre fókuszálnak,ez a fő profiljuk.
"yanítom hogy inkább a hazai helyzetre fókuszálnak,ez a fő profiljuk."
Bezzeg a BLM, gondolom az is hazai helyzet.
Te tényleg ennyire hülye vagy?:D
"Egyénként a fideszes propagandaportálokon szakajtóval van"
Ez köztudott, nem is értem kit érdekel ez jelen esetben.
Az Index az gondolom kormánykézben van, de ott legalább el bírom olvasni a cikkeket, mert volt annyi kritikai érzékük, h nem csináltak belőle még 1 Origót,van bőven már szélsőséges propagandalapja a kormánynak,így felesleges még eggyel több.
A Telex ilyen szempontból szarabb, mint az Index, mert az ugyanolyan valóságferdítő propagandalap lett csak ellenzéki érzülettel. Ilyenből is van bőven már (444 stb.), ezért nem értem, minek csináltak még egyet ebből is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!