Most mi a helyzet az online peticioval??
Miből számoltad ki ezt a 100ezret?
Amúgy, ha meg lehetne szavazni, hogy munka nélkül kapjak raélértéken nettó 1 millió forintot minden hónapban életem végéig, simán megszavaznám, sőt találnék még 100000 embert, aki kérné így az 1 millióját, mégsem adnák oda nekünk.
Korábban én is álmodoztam arról, hogy bezárják az iskolát, vagy felrobbantják, meg ilyenek, szánalmas, hogy mára ezek a diákfantáziák valósággá válnak.
Nem számoltam ki semmit.
Van egy link, ahol el lehet érni ezt a petíciót és ott van egy csík mellette a 100 ezres számmal és most tartunk 76 ezer valamennyi száz db kitöltésnél.
[és elvileg ha 100 ezren kitoltik akkor nem megyünk]
Lehet ilyen elved, de a petíciónak nincs semmilyen jogi vonzata, egyetlen magyar jogszabályban sem szerepel. Van belőlük annyi, mint a pelyva.
(Még a népszavazás is – ami létezik jogszabályban –, ha sikeres is, akkor is csak arra kötelezi a jogszabályalkotót, hogy tárgyalja, nem arra, hogy megvalósítsa. Aztán úgy szavazzák le, vetik el, ahogy csak akarják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!