Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lesz az iskolai nyitással,t...

Mi lesz az iskolai nyitással,tudnak-e majd 19.-én a tanulók iskolába menni?

Figyelt kérdés
Sok szülő még fontolgatja gyermeke iskolába engedését,és a tanárok 80 %-a van csak beoltva.Sokak szerint egyenlőre ez nem időszerű.

#iskolakezdés 19.-én
2021. ápr. 12. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Vagy csütörtökön Gulyás, vagy pénteken Orbán megmondja, hogy ragaszkodnak-e az iskolanyitáshoz.

Habár én még arra is látok esélyt, hogy majd vasárnap este 10-kor lesz Orbán facebook oldalán egy videó a döntésről "időben".

2021. ápr. 12. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Nem kéne kinyitni...

Nem kéne nyomás alá helyzeni a tanárokat, ha közben az oltás önkéntes!

2021. ápr. 13. 00:10
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Jelenleg úgy áll a helyzet hogy az általános iskolák nyitnak 19-én, a középiskolák nem. Gondolom az általános iskolai, bölcsődei és óvodai pedagógusokat, dolgozókat oltották előbb és a középiskolaiak még ráérnek.

Szerdán fogják újra megnézni a helyzetet és ha nem lesz megfelelő akkor halasztják majd a nyitást. De nagyobb a valószínűsége annak hogy 19-én csak a középiskolák nem nyitnak még ki.

2021. ápr. 13. 00:53
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Félelmetes ilyet mondani, de képesek lesznek iskolába menni. Reggel a saját lábukon megteszik a távolságot
2021. ápr. 13. 01:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát nem nagyon lelkesek a tanárok,sok bennük a kétely.

[link]

2021. ápr. 13. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Persze hogy nem lelkesednek a tanárok. Végre nem kell kiabálni a sok ordibáló gyerekkel és csak 1-2 órát kell naponta megtarani. Ki akarna visszamenni a kínzókamrába ?
2021. ápr. 13. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#6 Nekem speciel az összes órám meg van tartva és a kollégáim mind szeretnének inkább visszamenni, mert sokkal több időt visz el most a tanítás online, mint rendesen a suliban. Ráadásul most sokkal kevésbé hatékony.

Az tény, hogy ekkora távolságból kevésbé tudnak felidegesíteni, de megoldják, hidd el! :)

2021. ápr. 13. 18:16
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Hatos hülye proli. Fogadjunk a te gyereked a legrosszabb az iskolában!
2021. ápr. 14. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
#8 Ne mondj ilyet. Ő legalább nem látja csupa kis angyalnak a gyerekeket, mint nagyon sok szülő. Hidd el nekem hogy májusra a tanárok többsége kikészül és várja a nyári szünetet. Imádom a munkámat, pályaváltóként lettem tanár, mert nagyon szeretek tanítani és azt a korosztályt is nagyon szeretem akiket tanítok. De április-május környékére már nálam is megjelennek a tipikus stressztünetek, júniusra meg már teljesen kiakadok. Pedig nekem kevesebb órám van mint sok más kollégámnak. És ezt nem a terhelés okozza hanem az a pár kedves diák aki hobbit űz abból hogy tönkretegye minden munkádat.
2021. ápr. 14. 19:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!