Vakcinainfo.gov.hu oldalon miért várják el 80-90 éves emberektől, hogy legyen e-mail címük?
Vakcinainfo.gov.hu oldalon miért várják el 80-90 éves emberektől, hogy legyen e-mail címük?
Valószínű a lent válaszolóknak lesz vagy kettő-három, de sok idősnek egy sincs!
Így akadályba ütköznek a regisztrációnál.
De, hogy mégnehezebb legyen 1 e-mail címet is csak 1x fogad el.
Nincs feltüntetve az se, hogy nem kötelező. (Esetleg helyette ha nincs , egy másodlagos telefonszám is lehetne.)
Köszönöm a kommenteket, hátha így más tanul majd belőle.
Segítettem regisztrálni pár idősnek (múlt héten).
Nekem személy szerint idegesítő volt, hogy minden regisztrációhoz 1-e-mail cím jár. Legalább 1 e-mail cím jó lehetett volna 2 regisztrációhoz is, de nem.
Mindegy megoldottuk.
Megjegyzés: Ezek nem kamu e-mail címek. Nézegetem nekik naponta-kétnaponta, így felelősséget vállalva. De azért remélem, hogy a telefonos jelzéy lesz az elsődleges.
Miért nem postán; kérdezitek?: Vannak akik félnek, hogy elkeveredik a levél vagy épp elhagyták a levelet. Most meg mégiscsak komolyabb a helyzet alapon regisztrálnak/regisztrálnának. Meg miegymás okkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!