Az önkormányzati választásokra meddig gyűjthetik még a kopogtató cédulát? Vagyis mikor lesz végre nyugtunk?
Nem tudom, már ma ketten kopogtattak egy független, egy fideszes. Na én mindkettőt elküldtem szépen, de tök mindegy melyik párttól jönnek, mindegyik kopogtatónak az lesz a sorsa, a cédulák nálunk a kukába landoltak.
De azért aug. 20án délben egy kicsit a pofátlanság teteje nem?
Ja és a szép, hogy még igazolni sem tudták magukat, semmiféle párt "jelvény" nem volt rajtuk stb...
A választásra jelöltet ajánlani 2010.szeptember 3-ig lehet.
A www.valasztas.hu internetes oldalon az önkormányzati választással kapcsolatos kérdésekre választ kaphatsz.
Jobb lenne,ha egyáltalán nem érdekelne senkit,mi a véleményed? Nem történik olyan gyakran ilyen "akció",hogy emiatt háborognunk kéne.Tedd meg te is,amire lehetőséged van,hogy felkerüljön a listára az az ember,akit elfogadnál az önkormányzatban.
Hogy végre nyugtod legyen,tegyél ki egy papírt,amin közlöd,hogy TE már leadtad a kopogtató cédulát.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!