Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A fiatalokat (20-as korosztály...

A fiatalokat (20-as korosztály) előreláthatólag mikor kezdik beoltani?

Figyelt kérdés
Most ugyebár csak az idősekkel meg veszélyeztetettekkel vannak elfoglalva és elvileg korcsoportonként mennek lefelé. Az egészséges fiatalok lehet idén meg se kapják az oltást? Én 25 vagyok és regisztráltam, de gondolom hónapokat kell várnom mire megkapom.

2021. márc. 31. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint "mindenki hozzon magával még egy embert"

2021. márc. 31. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
ha szerencséd van, és elég erőszakos meg rámenős vagy , akkor előbb megkapod mint az idősebb emberek akik türelmesen várnak az oltásra.....:)
2021. ápr. 6. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:

#7 Ígértem hogy elviszem a páromat pénteken magammal az oltásra és megírom hogy bejött-e, beoltották-e őt is.

Nem tudtam megcsinálni, mert ő is kapott saját jogon időpontot már addigra.

A tapasztalatom viszont az oltóponton az volt, hogy a bejáratnál megkérdezték már a nevet és csak az mehetett tovább aki rajta volt a listán, ráadásul abban az időpontban. Még az sem mehetett fel akinek későbbre volt időpontja.

Háziorvosnál talán előfordulhat, hogy egy házaspár egyik tagját behívják és a másik is megy vele, akkor a háziorvosuk mindkettőt beoltja, hiszen amúgy is hamarosan a másiknak is beadta volna az oltást. de ez is csak ha közeli lenne a két időpont. Anyósoméknál hetek voltak az oltásaik között és minden alkalommal ketten mentek, mégis mindig csak azt oltották be akinek az időpontja volt éppen.

2021. ápr. 6. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 Gondolom akkor ez oltópontonként eltérő.
2021. ápr. 6. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Már kapják, és az Astrát kapják mert az nem kell senkinek vagyis sok ember visszautasította gondolom így már azzal próbálkoznak a fiataloknál. Ha nem lenne ez vele, még közel se kerülnének sorra, de így igen, vagyis aki elfogadja az astrát
2021. ápr. 6. 21:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként 7-es vagyok, igazából félre érthetően írtam mert úgy hangzott az orvos szájából, hogy ha előfordul az, hogy valaki a behívottak közül nem megy el az oltásra akkor az ő adagját felajánlják másnak, egy kísérőnek.
2021. ápr. 6. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!