Halt már meg covidban politikus, médiacézár, vagy bankár?
Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne.2021. márc. 26. 05:11
3/11 anonim válasza:
Itthon még nem. De Bányai Fideszes országgyűlési képviselő kb. 1 hónapja lélegeztető gépen van.
4/11 anonim válasza:
Én ismertem egy cégvezetőt, aki meghalt benne.
Nem sufni bt-nak volt a vezetője, hanem egy nagyvállalatnak.
A pénz nem számított nála, egészségesen is élt, még is meghalt a Covidban.
5/11 Fsms válasza:
Akkor USA:
John Wigh republikánus képviselő ,
Annie Glenn Szenátor,
Ha ránézel a netre sajnos találsz.
6/11 anonim válasza:
"Itthon még nem."
De igen. Gyűrüs Károly, a DK tatai önkormányzati képviselője és Balogh István Lajos, Józsefváros 28 éves önkormányzati képviselője illetve Tóth Ferenc volt országgyűlési képviselő.
7/11 anonim válasza:
Ahogy ilyenkor a covidrettegők mondanák: "forrást és linket kérünk!" 😃
8/11 anonim válasza:
Statisztikailag hány képviselő, bankár, mágnás hal meg nem COVID időkben egy évben? Az, hogy most ezek COVID halottak, az csak statisztikai játék.
9/11 anonim válasza:
Na igen, a nyolcasnál van a kutya elásva.
10/11 anonim válasza:
Épp ma olvastam, hogy meghalt az egyik DK-s képviselő covidban. A nevére nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!