Ki melyik vakcinát kapta és hogy érzi magát?
Figyelt kérdés
És regisztrálás után mennyi idővel kapta meg?#vakcina #Pfizet sputnik siophram stb
2021. márc. 25. 18:33
1/10 anonim válasza:
Egyiket sem. Jól, bár zavar ez a sok értelmetlen korlátozás.
2/10 anonim válasza:
Szia jócika!
Jöttél trollkodni és provokálni a jónépet estére?
Nekem nem kell ez a szutyok, de örömmel bevágnám minden politikus fenekébe, élőben kamerák előtt.
3/10 anonim válasza:
Mióta politikai kérdés a vakcina?
4/10 anonim válasza:
Már bejön a Kossuth Rádió a fejembe.
5/10 anonim válasza:
Az oroszt kaptam és azóta свободно говорю по русски
6/10 anonim válasza:
Én még nem kaptam meg, de azt hiszem, hogy a rettegőknek ez nagy lelki megkönnyebbülés lehet.
7/10 anonim válasza:
Rögtön az elején regisztráltam, kb. 3 hete kaptam meg a kérdőívet, pénteken hívott a háziorvos aszisztense, tegnapelőtt kaptam meg a sputnikot.
Egy pici szúrás, azóta semmi.
8/10 anonim válasza:
Ismerőseimről tudok nyilatkozni, én még nem kaptam.
Pfizer: 1 nap levertség (jellemzően oltás estéje - másnap estig) (láz, erőtlenség, fájó kar és izmok).
Astra: több napnyi levertség (2-3), hasonló "influenza szerű" tünetekkel.
9/10 anonim válasza:
Ujevi fogadalmam az volt, hogy regisztralok ... februar 16-an es marcius 16-an kaptam meg az oltasokat (AstraZeneca).
Eszre sem vettem, hogy beadtak valamit.
10/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi!
2021. márc. 26. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!