Miért nem a regisztráció sorrendjében történik az oltáshoz hívás?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem igaz,hogy aki előbb regisztrált,az előbb kerül is sorra.2021. márc. 23. 20:04
11/16 anonim válasza:
Engem (73) ma oltottak. Amíg ott voltam kb. 50-60-an fordultak meg a teremben. Egy volt 60 év alatti, a többiek bőven felette.
12/16 A kérdező kommentje:
11/ Mikor regisztráltál? Én 3 hónapja.
2021. márc. 23. 20:44
13/16 anonim válasza:
Szerintem az elsők között. Két hete kaptam kérdőívet kitöltésre, pénteken hívott a háziorvos aszisztensnője, hogy ma mehetek sputnikra, pontos időpont, cím. Megjelenés lehetőleg se hamarabb, se később.
Akik túl hamar jöttek, az utcán kellett sorban állniuk.
Egyébként gyorsann ment minden.
14/16 anonim válasza:
Én 1 hínappal korábban regisztráltam, mint a férjem, én 34, ő 42 éves, semmilyen betegségünk nincs egyikőnknek sem, soha nem is volt. Ő már megkapta az oltást, én még nem. Habár kaptam egy hívást, hogy elfogadom-e az orosz vakcinát, mondtam igen, majd, kb. 1 hét múlva hívtak, hogy nekem mégsem jutott. Aha, köszi szépen! Szóval semmilyen rendszer nincs, egy káosz az egész.
16/16 anonim válasza:
A háziorvosok döntenek. Ők megkapják a körzetükben regisztráltak listáját. Annak alapján választják ki az oltandókat,hogy kinek milyen betegségei vannak. Ahol nincs sok idős, ott előbbre kerülhetnek a fiatalabbak.
Az én esetemben felhívott az aszisztens, hogy 3 nap múlva mehetek oltásra. Rákérdeztem, hogy mi van a feleségemmel.
Kérdezte, hogy hívják. Mondtam, hogy XY-né.
Rövid szünet:
- jó. Akkor jöhet ő is velem együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!