Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikorra fog szétesni az EU, a...

Mikorra fog szétesni az EU, a világ leglassabban fejlődő gazdasági régiója? (A világ beteg embere 30éve)

Figyelt kérdés
Mikorra fog szétesni az EU, a világ leglassabban fejlődő gazdasági régiója? Az EU globális gazdasági eljelentéktelenedése folyamatos az utóbbi 30 évben. MÍg az USA gazdasága sokkal de sokkal sikeresebb, nembeszélve a kínai növekedésről. Szóval a világ gazdasági betegembere az EU mikor fog szétesni?

2021. márc. 23. 15:57
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:

"Tehát akkor szerinted jelenleg az összes IQ-val foglalkozó biológus, antropológus, és szociológus hülye, és csak te vagy helikopter? Jól értelmezem?"

IGen hülyék mert ők mégcsak nem is szakemberek. AZ IQ a pszichológia tudományhoz tartozik, genetikusok is közreműködhetnek akik a genetikai háttér kutatásában nyújtanak segítséget nekik.

OLVASS: a Pszichológia része az IQ [link]

A szociológuson jót nevettem, ez a csoport gyakran szereti felrúgni saját disciplináit, ezel kiváltva más tudományágak haragját vagy röhögését.

A szociológusnak annyi köze van az IQ-hoz mint a mozdonynak a tejfölhöz.

2021. márc. 23. 19:25
 42/59 anonim ***** válasza:

Bocsi, de az etnikumokat és a genetikát nem a pszichologusok, hanem a biológusok (ezen belül a genetikusok), an antropológusok (ezen belül a biológiai és a szociális antropológusok) és a szociológusok tanulmányozzák, attól függetlenül, hogy maga az IQ a pszichológia része.

De jó látni, hogy lejött a maszk, és így már tudjuk, hogy egy sima tudománytagadó rasszistával állunk szembe :)

2021. márc. 23. 19:29
 43/59 anonim ***** válasza:
Tenyleg kene jogositvany az internet hasznalatahoz, es 8 altalanoshoz kellene kotni. Mindjart kevesebb ilyen elmebuggyant szemetelne tele az internetet.
2021. márc. 23. 19:31
 44/59 A kérdező kommentje:

42-es nem tudja hogy a genetikus is egyféle biológus. Ilyen alapvető műveltségbeli problémáid vannak....de azért szájalsz. A szociológus és az antropológus NEM ÉRT az IQ-hoz. Beszélni bárki beszélhet róla,és idezhet is IQ tanulmányokat szociológusként vagy antropológusként, de ettől még nem lesz szakember az IQ-val kapcsolatban.

"tudománytagadó rasszistával" Te már magadat tartod a tudománynak? Szóval aki téged megtagad a tudományt tagadja meg? Orvos látott?

Eddig te tagadod a tudományt durva politikai doktrinerként.

Minden kutatás kimutatta hogy afrikaiak arabok indiaiak nagyon az alján vannak az IQ szintnek, és azt is hogy ikerkísérletekkel bebizonyosodott az öröklés (azaz genetika) nagy fontossága.

Ezzel neked SAKK-MATT!

2021. márc. 23. 19:36
 45/59 A kérdező kommentje:

"Tenyleg kene jogositvany az internet hasznalatahoz, es 8 altalanoshoz kellene kotni. Mindjart kevesebb ilyen elmebuggyant szemetelne tele az internetet."

Én nem nézem ki belőled a rendes gimis érettségit sem.

2021. márc. 23. 19:38
 46/59 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem nezed ki belolem, mert annyira kuka vagy.
2021. márc. 23. 19:56
 47/59 A kérdező kommentje:
46-os Javaslom hogy tanulj, ha már az IQ-d alacsony is maradt,de talán tájékozott még lehetsz (persze sok-sok év után).
2021. márc. 23. 19:59
 48/59 anonim ***** válasza:
100%

"42-es nem tudja hogy a genetikus is egyféle biológus. Ilyen alapvető műveltségbeli problémáid vannak"

Szerintem fuss neki mégegyszer a kijelentésemnek, mert elsőre nem sikerült az értelmezés. Pont ezt írtam, hogy a genetikusok a biológia területéhez tartoznak.

Én SEMMIT nem állítottam, ami az általam linkelt tudományos cikkekben nem szerepel. Mondom, nem nekem kell hinni, elég, ha a tudósoknak hiszel.

"Minden kutatás kimutatta hogy afrikaiak arabok indiaiak nagyon az alján vannak az IQ szintnek, és azt is hogy ikerkísérletekkel bebizonyosodott az öröklés (azaz genetika) nagy fontossága."

Mindkét állításod igaz, viszont a kettő között nincsen jelentős kapcsolat, mint ahogy az általam linkelt cikkek is kimutatták. Megpróbálom huszadszorra, hátha most megérted.

Az IQ-nak van egy genetikai komponense, és részben örökölhető. Ettől függetlenül az etnikumok közötti IQ-különbségeket NEM LEHET genetikával megmagyarázni. Erről már számtalan kutatás készült, én négyet belinkeltem. Te egyet sem tudtál felmutatni, ami azt mutatta volna ki, hogy az etnikumok közötti IQ-különbségeknek genetikai okai lennének, csupán olyan cikkeket tudsz felmutatni, amik azt mutatják ki, hogy az IQ-nak van egy örökölhető komponense, illetve hogy a különböző országokban nem univerzális az IQ-szint. A kettő közötti kapcsolatot viszont valahogy be is kéne bizonyítanod, az nem elég, hogy ez a két adat létezik.

2021. márc. 23. 20:00
 49/59 A kérdező kommentje:

"Szerintem fuss neki mégegyszer a kijelentésemnek, mert elsőre nem sikerült az értelmezés."

De pont az a bajod hogy nagyon is sikeresen értelmeztem, felhívtam tévedéseidre a figyelmet, és most visszatáncolnál. Ez nem így működik ám...

"Én SEMMIT nem állítottam, ami az általam linkelt tudományos cikkekben nem szerepel. "

Most pedig azt akarod kihasználni, hogy végig anonim módon írtál és hogy egyik másik hozzászólás nem a tiéd volt, hanem a szomszéd Pistáé meg Marié...

A te álláspontod végig ez volt: Minden rassz automatikusan egyforma minden nép egyenlő képességekkel és IQ-val rendelkezik, majd a csoda-iskolák megnövelik varázsfuvolával mindenki IQ-ját és minden etnikum és rassz szép egyforma lesz... Számodra a mintha a valóság valami Marxista egalitárius tündérmese lenne.

Szóval genetikai iker kísérletek és nemzetközi összehasonlítások tesztek térképen megjelenítve.

Több ehhez nem kell senkinek. Ahogy a pszichológusok mondják : DENIAL-ban vagy. OLVASS: [link]

2021. márc. 23. 20:15
 50/59 anonim ***** válasza:

Ezt írtam: "biológusok (ezen belül a genetikusok)". Értelmezd légyszives, hogy ez mit jelent. Maximálisan tisztában vagyok azzal, hogy a genetika a biológia egyik altudománya.

"Minden rassz automatikusan egyforma minden nép egyenlő képességekkel és IQ-val rendelkezik, majd a csoda-iskolák megnövelik varázsfuvolával mindenki IQ-ját és minden etnikum és rassz szép egyforma lesz"

Ezt sehol nem állítottam. Azt állítottam (és alátámasztottam tudományos forrásokkal), hogy az ETNIKUMOK KÖZÖTTI IQ KÜLÖNBSÉGEKET NEM LEHET A GENETIKÁVAL MEGMAGYARÁZNI. Ez a két kijelentés NEM UGYANAZ. Sehol nem állítottam, hogy a különböző etnikumok (NEM rasszok, mert a rasszok szociális alapon keletkeznek, nem biológiai alapon, a biológiában ún. cline-okről lehet maximum beszélni) mind-mind ugyanolyanok lennének, ezt maximum te képzelted hozzá az állításaimhoz.

A Flynn-effektus ettől függetlenül persze valóban létezik, erre empirikus bizonyítékaink vannak, a mai 84-es IQ megfelel az 1945-ös 100-as IQ-nak. Csak úgy megjegyzésként.

2021. márc. 23. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!