Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Bírjuk még,és ha igen meddig? ...

Bírjuk még,és ha igen meddig? Most hiányozhatnak igazán az évek alatt külföldre távozott szakembereink.

Figyelt kérdés
[link]

#vírushelyzet kezelése #és a szakemberhiány
2021. márc. 22. 18:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

És ha felhozod egy fideszesnek az egészségügyet,akkor rögtön:gyurcsány baxta el annó....

Ja,,és miért nem azzal veri a mellét orbán,hogy igen,,gyurcsány elbaxta,de mi rendbetettük..

Nem,,inkább stadion,játékvasút,felesleges kis-nagy beruházások,fele nincs is használva,haszontalan hulyeségek,stb..

A legelején a fidesz nagyon jó volt tényleg,nekik szurkoltam ezerrel választáskor,,de most már egy nagyon aljas mocskok lettek a jó pár év alatt..

2021. márc. 22. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#8, #11-nek:

"A legelején a fidesz nagyon jó volt tényleg"

Rossz az ember-ismereted.

Mi már akkoriban világosan láttuk, amire te mostanában döbbensz rá.

2021. márc. 22. 21:15
 13/15 A kérdező kommentje:

11-es: A gyurcsányozást szégyen már felhozni,mert 11 éve vannak kormányon.

Nem tavaly kerültek ezek az emberek ide.Most szembesülhetünk majd, és vírus fogja megmutatni,hogy miért nem szabad egy kormánynak az egészségügyet

elhanyagolni,anyagilag lenullázni,a személyzetét pedig hagyni szélnek menni.

Még mindíg nem érzi egyébként ez a kormány ennek a súlyát,és csak a beérkező,leszálló repülőkről beszélnek,amik ennyi meg annyi oltóanyagot hoznak,de hogy ki fogja és mikor ezeket megkapni,és hogy mennyien várakoznak oltásra a regisztráltak közül arról síri a csend.Mi is hónapok óta várunk!!

2021. márc. 23. 07:29
 14/15 Fsms ***** válasza:

Kérdező# igen jogos a pont 11 év nem volt elég arra, hogy rendbe rakják az egészségügyet????

Persze sokkal egyszerűbb szidni másokat és kifogásokat keresni.

Nem értem ezek az emberek, hogyan tudnak tükörbe nézni.

2021. márc. 23. 09:47
 15/15 A kérdező kommentje:

12-hez.

"Legelőször a Fidesz nagyon jó volt tényleg"

Itt én is pofára estem.Az első 1998-2002 közötti Orbán kormányt én is kedveltem,és támogattam is.

Miután Orbán aztán elvesztette a választást 2002-ben,akkor minden megváltozott,és Ő is.

Most már rádöbbentem-én is,és a Covid mindent el is fog rendezni. Sajnos

ez a vírus egy létszámban nagyon gyenge egészségügyet talált itt.Reménykedjünk,hogy a vakcinát mindenki azelőtt még megkaphatja,mielőtt megbetegedhetne.

2021. márc. 23. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!