Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lehet ennek az oka hogy ha...

Mi lehet ennek az oka hogy ha globális szervereken leírom hogy magyar vagyok, akkor letiltanak?

Figyelt kérdés

Nyilván angolul beszélgetünk, de egy idő után, néha szóba kerül hogy ki honnan ír.

Ok beszéltem már szlovákkal lengyellel csehvel.

Legutóbb pl egy indonézzel.

Az a közös pont hogy csak segíteni akarnak. Tippeket írnak, hogy mit hogyan kéne csinálni.

De amikor beírom nekik hogy im from hungary... Kilépnek letiltanak. Az egyik vérig sértődött mert mert csehszlovákiának neveztem csehországot...

2021. márc. 9. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Nem azert tiltanak ki mert magyar, hanem mert egy gyoker vagy. Valoszinuleg mindenkinek tudsz valami olyan 'kedveset' mondani ami utan bannolnak.
2021. márc. 9. 22:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért ha napokig, hetekig jól megvagy valakivel... És csak azért bannol, mert magyar vagy.
2021. márc. 10. 00:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért annyit még hozzátennék hogy az esetek 90%-ában minden arról szól hogy ki mekkora pusztítást csinál egy adott területen..
2021. márc. 10. 00:13
 4/6 Fsms ***** válasza:
Inkább pszichológust keress, ő sok munkát fog benned látni.
2021. márc. 10. 08:21
 5/6 A kérdező kommentje:

ki mekkora pusztítást csinál egy adott területen.."

Játékszerver, tényleg arról szól hogy ki mekkorát pusztít

2021. márc. 10. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Hung(er)ary

Félnek, hogy megeszed őket. Ők a Drakula óta hiszik emberevők vámpírok vagyunk.

2021. márc. 10. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!