Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon miért elítélend...

Magyarországon miért elítélendő a tanár diák kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nem tudom, ki,hogy van vele.

Vannak olyanok,köztük én is, akik nagyon vonzónak tartják a tanár urakat.Nagyon jó a kisugárzásuk.

Az igazgatók még jobbak, csak nehéz őket megkaparintani.

Sajnos Magyarországon akkora a prűdség, elmaradott gondolkodás,hogy elítélik ezt.

Én egyszer elkövettem azt a hibát,hogy elmondtam olyannak, akiben azt hittem bízom.Intézményt kellett váltanom, mert lebuktatott a szüleim előtt.

Az új intézményben viszont sikerült találnom magamnak tanárt.

2021. febr. 20. 18:50
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nem csak itt elítélendő. Csak máshol máshogyan állnak hozzá az emberek, másként mutatják ki azt, hogy nem tetszik nekik a dolog.

Sok tényezős dolog ez. Ha az ember betöltötte a 18. életévét, akkor nincsen semmi baj azzal, ha van egy idősebb párja függetlenül a szakmájától. Az, hogy te valakinek a diákja vagy az már megint egy más dolog. Lehet, hogy csak azért tetszik neked, mert úgy érzed, hogy különleges, okos, vicces, stb. Látsz benne egy kis titokzatosságot. Aztán lehet, hogy megismered és off az egész. Ez a tini szerelem felé a tanár-diák között a legtöbbször félrevezető. Inkább csodálat, tisztelet és szeretet, mintsem szeretlem.

Plusz nem feltétlenül ugyanúgy állnak egymáshoz a felek. Azért egy felnőtt férfi vagy nő már teljesen mást szeretne az élettől mint egy diák. Ezért szokták azt mondani, hogy kihasználja a hatalmi pozícióját és ezzel befolyásol másokat. Na ez a helytelen. Nem az, hogy idősebb, meg hogy tanár. Ez az erkölcs és törvény játéka.

De ha mindenképpen ő az igazi, akkor járd ki az iskolát, majd ha kölcsönösnek érzed a vonzalmat, akkor vágj bele. Akkor már nem leszel a diákja. Ebből ha jól tudom neki sem lehet baja.

2021. márc. 6. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!