A munkáltatóm kötelezővé teszi a C,D kategóriás GKI vizsa elvégzését. Akiknek megvan már, a GKI vizsgájuk, azoktól kérdezem mennyire nehéz ez a vizsga? Azt mondták többen is hogy nagyon nehéz, 2óra 40 perc van adva rá.
Figyelt kérdés
Megkaptam a felkészítési vizsga kérdéseket a válaszokkal együtt ami összesen 9 órát jelent, ha ez a 9 óra letelik akkortól már nem is tudok a továbbiakban felkészülni? Vagy továbbra is tudom használni onlanon?2021. febr. 6. 18:20
1/6 anonim válasza:
Én a frissítő GKI-t csinálom buszra, összesen 120 kérdés lesz a vizsgán. ha a teherre is megcsinálnám, akkor sem lenne sokkal több, mert vannak közös anyagrészek. A kérdések egy eésze olyan, hogy józan paszti ésszel lehet válaszolni. Az első GKI mondjuk kicsit nehezebb.
2/6 anonim válasza:
GKI?alap hogy be kell járni a tanfolyamra ami ha jól rémlik 3 napos.de a C és a D külön van, tehát külön-külön is elég nehéz,sokat kell rá tanulni.Hivatásos belföldes buszsofőrök is rendszeresen buknak meg rajta.Olyan dolgokat kell brmagolni ami abnormális pl különböző szabálysértések büntetési tétele(C)
Mi az a munkakör ahol a C és a D is kell, valami szerviz..?
3/6 A kérdező kommentje:
Az mondták, nem kell a vírus miatt bejárni tanfolyamra, az e-mailben megküldött anyagból kell felkészülni a vizsgára. Arról sem tudok semmit, hogy a vizsgán lenne e közös anyagrészek.Nekem azt mondták 4X 40 kérdéses tesztlapokból áll a vizsga, amit ki kell tölteni, ha megfelelt akkor megkapom a GKI plasztik kártyát és a tachográf kártyát, ha nem sikerül pótvizsgázni lehet.
2021. febr. 6. 20:26
4/6 anonim válasza:
Értem,akkor is rengeteg tanulás vár rád.a vizsgaidővel lesz a legkevesebb gondod,160 perc 160 kérdésre elég kell legyen.
5/6 anonim válasza:
Pillanat,a tacho kártyát külön kell megigényelni az NKH-nál majd.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen de azt vizsgát követően, ha jól tudom, hogy ezért külön kell e fizetni nem tudom. Amikor kifizettem a vizsga költségeit, 105.000Ft, azt mondták ebben minden benne van.
2021. febr. 7. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!