Szerintetek létezik reális összeesküvés elmélet? Ha igen, akkor szerintetek Drábik és a társai szervezetten rombolják a társadalmat? Létezik, hogy pont ők (akik a konteókat "leplezik le") esküdtek össze az emberiség ellen?
#15 :D ne nevetess! Álhírekkel és áltudományos elméletekkel toboroz maga köré egy szektát, ami osztozik a paranoid rémálmában. Hihetetlen, hogy mennyit ártanak a társadalomnak ezek az álhír és konteó gyártók.
Bármi ami elhangzik a száján, megbukik egy factchecken (vagy a józan ész próbáján)...
Mellesleg többször is kiderült, hogy fogalma sincs a gazdasági folyamatok működéséről. (pont úgy, ahogy a görénynek és lenkeinek a biológiáról)
No 17: 1) ez a szavazás nem reprezentatív, szóval nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
2) A kérdés kategóriája miatt eleve nagyobb eséllyel találják meg a valóságtól elszakadt konteósok (ezt bizonyítja a szavazás is)
3) Amit én mondok, az legalább megáll egy factchecken, nem idézek hiteltelen forrásokat és tudom mi a különbség az áltudomány és tudomány kozott. Ez is jóval több, amit drábik és a bandája elmondható magáról...
"Amit én mondok, az legalább megáll egy factchecken"
Mivel nem is montál semmit te szrncstlen
16
Ki vagy te Drabikhoz képest? Ő 15-szor nagyobb tudással rendelkezik mint te.Meg számodra mi az altudomany és az álhír?Amik szembe mennek a hivatalos verzióval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!