Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Liberális & jobboldali konteok...

Liberális & jobboldali konteok közül melyik hajmeresztőbb?

Figyelt kérdés

Most már az összeesküvéselméletek reneszánszát éljük. Én mint nyitott gondolkodó, aki mindkét oldalt objektívan ítélem meg nevetek minden és sokszor az abszurd és eléggé nevetséges elméleteken szórakozok. Te is ezt teszed?. Melyik oldal veszélyesebb? Melyik talál ki ostobábbakat ezen a téren?

-Liberális:

-Orbán a covid jogkörrel akarja a teljhatalmú diktatúráját kiépíteni

-maszkban kell majd járni örökre. Korlátozó intézkedések maradnak mindörökké, mert a covid halomraöli az embereket

-Trump háborút gerjeszt a világban és tönkreteszi a gazdaságot

-Trum, Orbán nem akarja beengedni a menekülteket, mert rasszisták és nácik. Gyűlölik a nem fehéreket

-Az EU ki akarja éheztetni anyagilag az országot

-A klímaváltozás a kisemberek miatt van. Ők tehetnek az üvegházhatásról, nem a multik gyárai, akik tonnaszámra öntik a szemetet óránként

-Putyin meghekkeli sorban Orbánt 2/3-al a hatalomra. Trumpot is ő hackelte elnöki székbe.

-A konzervatívok meg akarják őrizni az európai és amerikai társadalmat fehérnek, heteronak és kereszténynek.

-Orbán roma és veri a feleségét

-Orbán bevezeti lassan az 1984-ben vázolt nemzeti diktatúrát, mindenki chippet kap az oltással

-Jobboldali:

-Gyurcsány a nején át akar miniszterelnök lenni. Ő írányítja a hátérból az ellenzéket

-Trump egy zseni, aki harcol a pedofil háttérhatalom ellen (Q anon)

-A liberálisok nemzetellenesek, román pártokért kampányolnak a magyar ellen

-A Sargentini jelentést az itthoni ellenzékiek írták meg az argentín asszony csak étvette az összefogástól és beadta Brüsszelbe

-A világot egy Illuminati nevű háttérhatalom vezeti, akik Sátánista szertartásokra járnak évente és egy Démonhoz imádkoznak

-Az Illuminati minden évben összeül egy zárt, sajtótól elzárt helyre, ahol tárgyalnak egymással a hátunk mögött egy Bilderberg nevű szállodába, miközben a médiában jópofiznak, hogy értünk dolgoznak

-A liberális kormányok egy kevert lakosságot akarnak létrehozni, ezért szavazati jogot akarnak adni a migránsoknak

-Az NSA lehallgat mindenkit, nézi mindenki adatait, FB profilját

-A liberálisok úgy akarják elhallgattatni a nemzeti gondolkodásúakat hogy törlik a közösségi oladalról őket

-Soros György rendszeresen jár Brüsszelbe egyztetni hogy a migráció legális legyen

-Az EU egy birodalommá akar szerveződni, ahol liberális diktatúra lenne, mint a Star Warsban van

2021. jan. 22. 10:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Most így visszaolvasva anno mit gondoltunk, mit gondoltok?
ápr. 6. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindegyyik oldalon van hajmeresztó konteó és olyan is, ami egyáltalán nem konteó, hanem valóság.
ápr. 6. 17:48
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Hogy te nem tudsz objektíven megítélni dolgokat, pláne "mindkét oldalt".

Baloldal:

"-Orbán a covid jogkörrel akarja a teljhatalmú diktatúráját kiépíteni"

- Ez tény, a veszélyhelyzeti jogalkotásnál tovább bővítették jogkörüket, és gyakorlatilag mindig csináltak, csináltak valami ürügyet arra, hogy veszélyhelyzet legyen, ha már nem COVID, hát háborús, még akkor is, ha kb. sehol másutt nincs háborús veszélyhelyzet Európában az orosz-ukrán háború miatt.

"-maszkban kell majd járni örökre. Korlátozó intézkedések maradnak mindörökké, mert a covid halomraöli az embereket"

- Ezt leginkább a Mihazánk tolta, őket nem nevezném liberálisoknak.

"-Trump háborút gerjeszt a világban és tönkreteszi a gazdaságot"

Inkább a környezetet teszi tönkre, a gazdaságért beáldoz mindent, de tény, hogy nem volt egy gazdasági zseni, inkább egy csaló. De a csalók nincsenek jó hatással a gazdaságra.

De ami lényegesebb: Orbán konkrétan tönkre vágja az ország gazdaságát.

"-Trum, Orbán nem akarja beengedni a menekülteket, mert rasszisták és nácik. Gyűlölik a nem fehéreket"

Szerintem ez is tény, de nem Orbán nem biztos, hogy rasszista, lehet, hogy ezt csak prropaganda, amivel nyerni lehetett, és nyert. A Fidesznek nincsenek igazi értékrendje, csak a hatalmat és a pénzt akarnak szerezni, ezért bármire hajlandóak. Ha kimutatják, hogy sátánizmussal tudnak hatalmat növelni és még több pénzt szerezni, akkor holnap mindenki, aki néhány éve hirtelen keresztény hitre tért, sátánistának térne, és azt a vallást erőltetnék az iskolákban, a kereszténységet meg megbélyegeznék.

Nem az a gond, hogy beengedték, vagy nem engedték be, hanem az, hogy nem mondtak egy normális alternatívát, és nem segítettek megvédeni egy halom menekültet, csak terrorizmussal riogattak.

"-Az EU ki akarja éheztetni anyagilag az országot"

Ezzel szemben tömtek minket és tömnének minket pénzzel - ha a Fidesz nem nyúlná le, és jogállamiságot bevezetnék.

Ezt a kiéheztetést nem tudom, honnan vetted, szerintem ez is fideszes konteó inkább, a Fidesz és a mihazánk az EU-ellenes.

"-A klímaváltozás a kisemberek miatt van. Ők tehetnek az üvegházhatásról, nem a multik gyárai, akik tonnaszámra öntik a szemetet óránként"

Ez is a te hülyeséged, ill. a jobboldal csúsztatása. Ezzel szemben az igazság az, hogy szerintük elsősorban a vállalatok a felelősek, de a kisemberek is tehetnek valamit.

"-Putyin meghekkeli sorban Orbánt 2/3-al a hatalomra. Trumpot is ő hackelte elnöki székbe."

- Ez egy értelmetlen mondat, fuss neki még egyszer. Ha azt akarod állítani, hogy Putyin Orbánt és Trumpot segíti nem kicsit, hát erre egyértelműen az a válaszom, hogy igen.

"-A konzervatívok meg akarják őrizni az európai és amerikai társadalmat fehérnek, heteronak és kereszténynek."

- Ha azt akarod mondani, hogy elnyomják, hátrányba helyezik az etnikai, szexuális és vallási kisebbségeket, hát erre is az a válaszom, hogy igen. Valóban előnybe helyezik a keresztényeket az ateistákkal is: lásd oktatásban több állami támogatást kapnak a keresztény egyházi iskolák.

"-Orbán roma és veri a feleségét"

- Ez nem konteo-kategória. A roma-dolog akkor lenne konteó, ha arról szólna, hogy a romák Orbánon keresztül akarnák leuralni a magyar népet, erről szó sincs.

"-Orbán bevezeti lassan az 1984-ben vázolt nemzeti diktatúrát, mindenki chippet kap az oltással"

Bontsuk ketté! Orbán bevezeti az 1984-es diktatúrát, hááát ez nagyjából igaz: Pegazus, stb.

Az oltásos chip konkrétan baromság, és ezt is vagy a mihazánkos vagy nem tudom, milyen konteosok terjesztették, szerintem inkább a Putyin-és egyéb körökből, és a mihazánkosok átvették. Ez a hülyeség tudtommal nem Magyarországon kezdett el terjedni, és senki se mondta, hogy Orbán akarna ezzel bárkit is kontrollálni.

Valakit, aki ezt a baromságot itt a gyk-n terjesztette, rákérdeztem egyszer, hogy mire alapozza a nanochip-es dolgot, mert azt állította, hogy valami tanulmányban vagy miben elszólták magukat. Kértem, hogy küldje el a forrást, és meg is lepődtem, mert valóban küldött egy hiteles linket. Át is néztem, de abban semmiféle nanochipet nem emlegettek, csak nanorészecskét. A nano pedig egy előtag amit mértékegység előtagjaként használnak (nanométer méretű), nem chipre, bár igaz, chipnél is alkalmazzák ezt a méretmeghatározást, így asszociáltak az ostobák, és terjesztették a baromságukat.

Tehát a felsorolásodban nem nagyon volt olyan, ami igazán baloldali összeesküvéselmélet volt.

Összeesküvés elméletnek kell tartalmaznia szerintem valami jelenséget, és indítékot minimum. És abban különbözik a gyakorlattól, hogy nem bizonyított. Pl. a veszélyhelyzeti túlhatalom az nagyon is bizonyított: többlethatalomhoz jutottak, amivel vissza is éltek.

ápr. 7. 11:25
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 mindent leírt amit én akartam, többet is.
ápr. 7. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!