Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak nekem fura ez a vírus...

Csak nekem fura ez a vírus ahogy adagolja magát?

Figyelt kérdés
Amikor már az ember azt hinné nem kell rettegnie akkor jön mindig egy újabb hír. Azt hitte az ember az egészségesekre nem veszélyes, hát találnak példát hogy belehaltak. Azt hinné az ember fiatalabbakra nem veszélyes, hát találnak arra is. Persze az egész világ szinte a mintavétel alapja, lehet is találni gyakorlatilag mindenre. Azt hittük oké most már ismerjük hogy terjed, hogy kell védekezni, hát nem beüt egy újabb mutáció ami könnyebben terjed? Most azt hisszük a vakcina megoldja. Erre is lesz valami?
2021. jan. 8. 15:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Az összes kérdésedre megtalálod a választ egy biológia könyvben. Olyanban is, ami évtizedekkel ezelőtt íródott. A kérdés csak az, hogy vajon jóslási képességekkel rendelkező gyíkemberek írták ezeket már akkor, és mindenki hülye, csak te vagy székláb, vagy esetleg csak nem vagy képes átlátni a dolog működését.
2021. jan. 8. 15:26
 2/14 A kérdező kommentje:

Én csak 16 évig tanultam, de ilyenről nem volt szó semelyik iskolában, igaz nem vagyok egészségügyis. Valóban nem látom át a működését, elég sok hazugság, álhír kering a témában, még orvosok sem értenek egyet, nem könnyű egy átlagembernek tisztán látni.

Mást se látok, mint szalagcímeket. Mindig van hozzá egy kis lapáttal, amikor valahol enyhülne a helyzet jön egy újabb hír, új adat, ami rácáfol az előzőekre, vagy hozzáad, nehogy felengedjen a félelem.

Lehet, hogy nem így van, de én így látom, ezt érzem.

A nyilatkozó orvosok meg szinte mintha egyfajta orvos-celebek lennének. Ha nincs mit mondani - mert valljuk be minden nap nincs valami átütő dolog - mindig van valami nyilatkozat amivel címlapra lehet kerülni és mintha valójában ez lenne a lényeg.

Ilyen összevisszaságban én nem is csodálkozom, ha az emberek nem bíznak a vakcinában, még akkor sem ha egyébként jó lenne.

2021. jan. 8. 15:41
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
A vak is látja, hogy a hatalomnak érdekében áll az, hogy az emberek rettegjenek.
2021. jan. 8. 15:52
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Én se vagyok orvos, de annyit tanultam, hogy a vírusok felépítését, működését, reprodukcióját, mutálódását, terjedését megértsem.

Bár nem tankönyv, de legalább civilek számára is érthető:

[link]

2021. jan. 8. 15:52
 5/14 anonim ***** válasza:
44%
Mert örökké ezt akarják játszatni velünk. Vagyis amíg fel nem lazadunk és nem lesz minden országban megostromolva a parlament.
2021. jan. 8. 15:53
 6/14 anonim ***** válasza:
28%

Pedig kellene bízni benne, és nem a balliberális butuskákra hallgatni.

Azt sem tudják, hogy hogyan működik a vakcina... semmiféle vírust nem tartalmaz, lipidbuborékokban a koronavírus tüskéinek génszekvenciáit viszi be, a szervezet azt előállítja, az immunrendszer beindul, aztán ha tényleg a vírus jutna be a szervezetbe, egyből reagál és elpusztítja. Ez teljesen más alapokon fejlesztett vakcina.

Allergiás anafilaxiás sokk előfordulhat, kb 1000-1500 esetből egyszer. Azt meg azonnal blokkolják, nem véletlenül kell fél órát az oltás után orvosi felügyelet alatt maradni. Ennél biztonságosabb vakcina még nem volt.

2021. jan. 8. 15:57
 7/14 A kérdező kommentje:
#4 Ha egy wikipédiával meg lehetne oldani a kérdést akkor nem lenne ekkora baj. Általánosságokat tudok én is, de itt konkrétan erről a vírusról van szó.
2021. jan. 8. 16:00
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

#6 az én immunrendszerem beindul magától is nincs szüksége ilyen adalékokra.

Így az egész nem érdekel.

2021. jan. 8. 16:04
 9/14 anonim ***** válasza:
26%

"de itt konkrétan erről a vírusról van szó"

Pontosan ez a lényeg. Ez a vírus pontosan megfelel az "általánosságoknak", amiket a vírusokról tudunk. Pontosan úgy viselkedik, mint egy ilyen vírusnak "kell". A tudományos logikai bukfenc hiánya a lényeg az egészben.

De meg lehet közelíteni a kérdést egyszerűen, nem tudományos szemszögből is, indirekt módon:

Mikor fordult elő a világtörténelem során, hogy a bolygó összes népe, összes országa egyetértett valamiben? Mikor történt olyan összeesküvés, amiben mindenki hűségesen részt vett, senki nem buktatta le a dolgot a saját haszna érdekében? Sehol, senki? A világ összes politikusa, orvosa, médiaguruja mind benne van, mind tartja a száját, mind félre akar vezetni? Miért is?

2021. jan. 8. 16:14
 10/14 anonim ***** válasza:
45%

#9 nem de akik nincsenek benne azokat kejaratjak hiteltelenitik, nevetségessé teszik rosszabb esetben szimplán elhallgattatjak.

És most nem a nyíltan kamupártos csaló Gődényre gondolok.

2021. jan. 8. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!