Szerintetek január 11-től kinyitnak az edzőtermek?
Figyelt kérdés
(Vagy 12-től nyitnának ki, ha kinyitnának?)2021. jan. 2. 02:52
1/11 anonim válasza:
Orbán először mérlegeli hány edzőterem tulajdonos áll az éhenhalás szélén majd ha úgy ítéli meg, hogy már elég nagy számú terem tönkrement akkor újra engedni fogja az üzemeltetést.
3/11 anonim válasza:
Mért nyitnának ki? Nem hogy örülnél végre már be lettek zárva.
5/11 anonim válasza:
Tavaly óta az edzőtermeken lovagolsz, most már szó szerint is.
7/11 anonim válasza:
Nem, mert még nem ment tönkre elég magyar kisvállalkozás ahhoz, hogy a multik elérjék azt a piaci részesedést, ami tervben van.
8/11 anonim válasza:
elvileg lölö akar létrehozni nemzethy edzőterem néven frencsájzot.
ehhez meg el kell takarítani a konkurenciát előbb,amire a jelen szitu kiváló lehetőség.
ahogy nézem belőtték,hogy a terem bérleti díja,a rezsi meg a géppark lízingje az kb eddig tartott.
januártól tovább kevés terem fogja tudni puszira kicsengetni bevétel nélkül.
erre ráhúznak még 2 hónapot,hogy tuti legyen a csőd és akkor március április környékén jöhetnek a nemzethy edzőtermek.
9/11 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nyitnak. Nekem már sikerült a fagyban futással szétbaszni az ízületeim, és 2 hónap alatt már másodjára vagyok úgy beteg, hogy amikor lehetett edzeni, akkor sosem voltam náthás sem.
10/11 anonim válasza:
5-ös azt hiszi, hogy a gyakori több mint egy millió regisztrált felhasználói között egy, azaz egy fő kondis van, egy fő futó, egy fő kutyasétáltató, és minden témából 1 fő. Bár néha gyanakszik hogy még ezek is ugyanazok. Igen, 5-ös, a gyakorin csak egy ember kérdezget. Orvos látott már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!