Kis darab papírzsebkendővel nem nehéz egy kicsit ablakot lepucolni?
Szánalmasan erőlködtök. Én is kívülről pucolom az ablakot, azon egyszerű oknál fogva, hogy kintről is elérem a földről. Nyáron azért hogy a meleg ne menjen be, hidegebb időben meg hogy a meleg ne jöjjön ki.
Nagyon ciki ám ennyire erőlködni, hogy valamibe bele tudjatok kötni.
11/Aha szerintem ez az egész honlap ciki.A ráérők honlapja.
Mindenki menjen inkább olvasson könyvet,az előreviszi az életét,és nem elvesz belőle,mint ez a fórum.
Mondtam, hogy te vagy a vérprofi...a többiek csak jelenthetnek neked...
S mond az ablakon lévő szúnyoghálóval mit szoktál csinálni?
Vagy nálatok nyaron sincsenek szúnyogok?
Nálam nincs szúnyogháló,mert zavar a kilátásban.
Tudod szeretek tisztán látni.
#11, te milyen magas vagy?
Azt mondod hogy a földről is eléred...
Egy normál ablak általában kb 150 cm magas...a földtől általában 90-100 magasan van...ez együtt kb 250 cm. A tetejét eléred a földről...melyik csapatban kosarazol?
#19,már bocs...megkérdezhetem, hogy te aki ebben ennyire profi vagy...mikor tettél közzé ilyen fotót magadról? Te miért nem reklámozod az elvégzett házimukát?
Komolyan...ez alapján ez lenne a minimum, hogy minden házimunkát vegző nő és férfi posztolná a képeket az elvégzett munkáról...
Szeretném látni, amikor te is pucolod az ablakot...na kééérlek...légy szi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!