Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért köszönnek még mindig az...

Miért köszönnek még mindig az emberek boldog karácsonnyal egymásnak amikor az nem pollkorrekt?

Figyelt kérdés
Sokan még mindig boldog karácsonyt kívánnak tévében boltban stb, pedig az a keresztények ünnepére utal. Nem lenne sokkal píszíbb kellemes ünnepeket kívánni így nem sérthet meg olyanokat akik muszlimok vagy zsidók például.

2020. dec. 24. 08:20
A kérdező szavazást indított:
Kellemes ünnepeket használom
Maradok a boldog karácsonnál
33 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Te egy elmebeteg vagy.
2020. dec. 24. 08:20
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

én inkább nem is kívánok senkinek semmit, nehogy megsértsem. annál píszíbb sose lesz.

óóóf_Szom, hát de akkor meg azon sértődnek meg, hogy nem kívánok semmit. na szép világ ez...

2020. dec. 24. 08:26
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azért kívánok Boldog karácsonyt, mert Újévig még úgyis írok az ismerőseimnek, munkatársaknak a vadidegeneknek meg eddig sem nagyon kívántam.
2020. dec. 24. 08:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
1-es! Ami azt illeti trollkodik.
2020. dec. 24. 08:31
 5/18 A kérdező kommentje:
Angol nyelvterületeken már alig-alig használják a merry christmas köszönést most már Xmas de legtöbb esetben happy holidays használják.
2020. dec. 24. 08:32
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi erővel nem lehet jó napottal köszönni, mert akinek rossz napja van, azt megsérted vele. Aki meg egyéb ungabunga időszámítást használ, amiben a napok nem is értelmezhetők, azt meg főleg.
2020. dec. 24. 08:35
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Áldott, kegyelmekben gazdag Krisztus megtestesülése ünnepét mindenkinek! 😊
2020. dec. 24. 08:40
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#5, fun fact: Az Xmas-ban az X a görög abc Χ (khí) betűje, ami Krisztus ( Χριστός) nevének első betűje.
2020. dec. 24. 08:45
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Boldog Kerecseny Ősmagyar Pogány Ünnepet szoktam kívánni, hiszen ezt már a Szíriuszon is ünnepeltük!
2020. dec. 24. 08:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Majd, ha lesz zsidó, muszlim, stb ismerősöm, neki majd nem "Boldog Karácsonnyal" köszönök, egészen addig mindenkinek megfelel, mivel keresztény országba vagyunk és a karácsonyt ünnepeljük. Még nekem is teljesen megfelel, pedig kvázi ateista vagyok.

Nem tudom, hogy észrevetted-e, de nem vagyunk egy túl multikulti ország, nem járkálnak nindzsának öltözött nők az utcákon, pajeszos-, kalapos urakat is kb csak Pesten a dohány utca környékén találsz.

2020. dec. 24. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!