Megint azok lesznek a szerencsések, akiknek jó kapcsolataik vannak? Elképzelhető, hogy egyesek tudnak majd szerezni covid oltás igazolást oltás nélkül?
Figyelt kérdés
Nem szeretném ezt a kétes eredetű, összecsapott, potenciális szervezetgyengítő sz*rt beadatni, de a diktatúra miatt több ország is kötelezheti ha valaki dolgozni vagy szórakozni akar. Pedig a covid nálam egy enyhe fejfájással járt, míg ez a vakcina.. hát igen, ki tudja mi van benne.2020. dec. 24. 01:02
11/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező, a kérdésed a Politika kategória Buta konteók alkategóriájába való.
Fel mernéd ezt a kérdést tenni a Tudomány kategóriában? Szétszednek a hozzáértők.
A 02:10-kor kelt válasz adója legyen szíves, hozzon orvosi papírt arról, hogy épelméjű-e.
12/15 anonim válasza:
Gondolom fürdeni szoktál. Egy minden mentes Baba t us fürdő be ezek vannak: Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Sodium chloride, Glycol distearate, Sodium benzoate, Citric acid, Laureth-4, Parfum, Isopropyl palmitate, PEG-75 lanolin, Tetrasodium EDTA, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Limonene
Gondolom ezekről se tudod mik, mégis naponta a bőrödre kened...
13/15 anonim válasza:
Vigyázz kérdező, négykézláb fognak bevonszolni és a fenekedbe bökni a méteres tűt, rettegj😂😂😂
14/15 anonim válasza:
Nekem nem az a bajom hogy mit pakolnak bele. Szerintem is ökörség azt hinni hogy chippelnek meg mérgeznek. Az elég nagy debilség. Csak míg pl a tusfürdőt is tesztelik évekig, mielött a piacra dobják, ennél időhiányában nem volt lehetőség. Ennyi. Egyszerű adathiány a gond. Jóformán ez egy tesztszérum, amit élőben fognak tesztelni. Bízom az orvosokban hogy jó munkát végeznek általában, de ez most nekem egy kicsit elsietett dolognak tűnik.
15/15 anonim válasza:
Meneküljkünk.... Mondjuk valahova az indiánok közé az Amazonasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!