Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Oltásrajongók? Nem gondoljátok...

Oltásrajongók? Nem gondoljátok, hogy ha nem ilyen agresszíven tolnák a politikusok akár kényszer alkalmazásával az emberek arcába, akkor sokkal többen oltatnák magukat önszántukból?

Figyelt kérdés
Meg mondjuk ha nem politikusok tolnák a propagandát, hanem professzorok, virológusok egyhangúan?

2020. dec. 23. 20:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

#10 Te hülye vagy....

Ezt mondtad:

"Merkel azt mondta hogy EZ ALATT A JÁRVÁNY ALATT nem lesz kötelezettség. Ép eszű embernek itt már megszólal a vészcsengő."

Szóval szerinted azért kellene aggódni, mert nem lesz kötelező?

2020. dec. 23. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
Fel kellene már eggyeseknek ébredni abból a lázálomból, miszerint még létezik (legalább is a mainstramben) "független" tudomány. A tudósoknak, kutatóknak, orvosoknak is van gazdijuk, "pénzügyi támogatójuk", és egy karrierjük aminek a tönkretételével meg lehet őket fenyegetni.
2020. dec. 23. 21:07
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Az olytásrajongók léteznek vagy 20%-nyian az egész populációból, kit érdekelnek! :D
2020. dec. 23. 21:13
 14/20 anonim ***** válasza:
41%
De én pont így vagyok kérdező. Ha értelmesen indokolnák meg akkor elfogadnak de így hogy hónapokon keresztül a propaganda ömlik rám meg hogy Oltás oltás oltás, így nem vagyok hajlandó mert hátsó szándékot sejtek. Ilyen vakcina meg akkor se kéne ha fizetnének azért hogy beadhassák.
2020. dec. 23. 21:15
 15/20 A kérdező kommentje:

Látom nem tudsz figyelmesen olvasni. Olvasd lassabban. Bár ha iskolában nem tanítottak meg, csak alapokon a magyarra, akkor hiába mondom, hogy a hangsúly azon van “ez alatt”. Tehát lesz következő (nyilván, a szezonális influenza is járvány). És ha akkor vezetnek be valamit, akkor nem hazudott, mert hát az már nem ez a járvány.

Apropó, most írták alá nemrég a törvényt, miszerint ezt meg is tehetik önhatalmúlag, és a legújabb definíció szerint egy szezonális influenzára hivatkozva is kiálthatnak katasztrófahelyzetet. Ez megvan?

2020. dec. 23. 21:15
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Nincs annyi eszük.
2020. dec. 23. 21:26
 17/20 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező! Téged hitelteleníteni???!!!

A feketét nem lehet feketére festeni! Ne tégy úgy, mintha bárkinek hinnél. Te nem az a fajta vagy. Ne told a felelősséget senkire. Gondolkodni helyetted senki nem fog.

2020. dec. 23. 22:31
 18/20 A kérdező kommentje:

Mondd sokat, talán magad elhiszed. Más úgysem hiszi. :D

Persze huszonéve diákmelós koromban is a suttyók gondolták okosnak magukat és röhögték ki a mérnököket. Azóta meg csak itt keveredek suttyókkal, de ez elkerülhetetlen. :)

2020. dec. 23. 23:13
 19/20 A kérdező kommentje:

Egyébként meg miben lennék hiteltelen? Hiteltelenül kérdezek? Azt hogy lehet?

Bocs az előző kommentért. Visszavonom. Visszaolvastam a tiedet, és rájöttem, nem tudod mit jelent a “hitelteleníteni”.

2020. dec. 23. 23:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Talán.

Amúgy én be fogom oktatni magam, de azért ha feloldják a korlátozásokat akkor szabadon mozoghassak. És van a családban egy 80+os nagyi is, és az ő érdekében bármit megteszek.

2021. febr. 28. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!