Oltásrajongók? Nem gondoljátok, hogy ha nem ilyen agresszíven tolnák a politikusok akár kényszer alkalmazásával az emberek arcába, akkor sokkal többen oltatnák magukat önszántukból?
#10 Te hülye vagy....
Ezt mondtad:
"Merkel azt mondta hogy EZ ALATT A JÁRVÁNY ALATT nem lesz kötelezettség. Ép eszű embernek itt már megszólal a vészcsengő."
Szóval szerinted azért kellene aggódni, mert nem lesz kötelező?
Látom nem tudsz figyelmesen olvasni. Olvasd lassabban. Bár ha iskolában nem tanítottak meg, csak alapokon a magyarra, akkor hiába mondom, hogy a hangsúly azon van “ez alatt”. Tehát lesz következő (nyilván, a szezonális influenza is járvány). És ha akkor vezetnek be valamit, akkor nem hazudott, mert hát az már nem ez a járvány.
Apropó, most írták alá nemrég a törvényt, miszerint ezt meg is tehetik önhatalmúlag, és a legújabb definíció szerint egy szezonális influenzára hivatkozva is kiálthatnak katasztrófahelyzetet. Ez megvan?
Kérdező! Téged hitelteleníteni???!!!
A feketét nem lehet feketére festeni! Ne tégy úgy, mintha bárkinek hinnél. Te nem az a fajta vagy. Ne told a felelősséget senkire. Gondolkodni helyetted senki nem fog.
Mondd sokat, talán magad elhiszed. Más úgysem hiszi. :D
Persze huszonéve diákmelós koromban is a suttyók gondolták okosnak magukat és röhögték ki a mérnököket. Azóta meg csak itt keveredek suttyókkal, de ez elkerülhetetlen. :)
Egyébként meg miben lennék hiteltelen? Hiteltelenül kérdezek? Azt hogy lehet?
Bocs az előző kommentért. Visszavonom. Visszaolvastam a tiedet, és rájöttem, nem tudod mit jelent a “hitelteleníteni”.
Talán.
Amúgy én be fogom oktatni magam, de azért ha feloldják a korlátozásokat akkor szabadon mozoghassak. És van a családban egy 80+os nagyi is, és az ő érdekében bármit megteszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!