A vakcinapártiak szerint miért fontos, hogy kötelező legyen az oltás?
#10 Az, hogy mégha 1000 ember bele is hal az oltásba, még mindig jobb, mintha tovább tombolna szabadon egy világjárvány ,amibe milliók halhatnak bele.
De a mai világból, hála az 1980-as évek pénzközpontú, neoliberális felfogásának kiveszett az empátia, csak az önzés megy. "Én" "én" "én!" erről szól a mai világ.
Az emberiség sírját Ronald Reagan és Margaret Thatcher ásta meg, és most lőnek bele minket a gödörbe.
"az eü dolgozók nagy része nem szeretné beoltatni magát"
Ez is egy olyan információ, aminek a valóság alapja jelenleg kétséges.
Nem állítom az ellenkezőjét (hogy szeretnék beoltatni magukat) de az a gyanúm, hogy ez a "statisztika" egyenlőre szintén kitaláción alapul.
Azok az egészségügyi dolgozók, akik közelről megtapasztalták mire képes a vírus, valahogy nem igazán osztják a vírustagadók véleményét, ugyanakkor pontosan azért, mert tanult némi egészségtant, "óvatosabb duhaj", bemondásra azt sem hiszi el, hogy a gondok azonnal megoldódnak, ha lesz vakcina.
15
Miért, mikor volt?
Figyu kerdezo! Nem ellenanyagot nyomnak beled, nem valami idegen cuccot ... a covidhoz kapcsolodo aktivizatort fog csak tartalmazni ami a sajat szervezetedet serkenti vedekezesre. Erted? Semmit kulonlegeset nem fog tartalmazni a vakcina.
Szerintem te csak a tutol felsz ... el fogsz ajulni az orvosnal es ettol rettegsz :) Dedós vagy! :D
Kérdező: "sokan jelezték, hogy nem oltatják be magukat" Aztán mégis hogyan jelezték? És mennyi az a sok? Én nem láttam egyetlen petíciót se többtízezer aláírással vagy tüntetéseket, hogy "nemakaromavakcinat megakarokhalni vagy megfertoznimast!"
Mi az óvatosság abban, hogy valaki nem oltatja be magát egy fügetlen szervezetek által biztonságosnak nyilvánított oltással és megfertőződhet, megbetegedhet és másokat is megfertőzhet? Ez hol óvatosság??
Még nem mondták,hogy bármi is kötelező lenne.
Remélem nem is lesz,mert szerintem mindenki el tudja dönteni,hogy beadatja-e vagy sem.
Valaki itt írta a feketehimlőt. Egy icipici különbség van a 2 között:amíg előbbi egy szörnyen súlyos betegség volt és sok halálozást hozott magával,addig a covidnak még mindig valahol 2% körül van a halálozàsi rátája és többségében idős,beteg embereket visz el.
Nekik tényleg ajánlott lehet,de egy makkegészséges fiatalnak nem igazán.
Egy szó mint száz,majd mindenki eldönti,ha már ott jár ez az oltás mizéria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!