Miért mondják azt, hogy "Hamarosan Magyarországon is Chicago lesz. "?
Figyelt kérdés
Többször hallottam szüleimtől, vagy ha beszélgetnek mindennapi dolgokról ismerősökkel, barátokkal olyankor is szoktam hallani. Nem vagyok nagyon jártas a politikai ügyekben...szóval nem nagyon értem hogy függ össze Chicago és Mo. sorsa, vagy miben hasonlít Mo. Chicagora, vagy cs kezd hasonlítani...2010. aug. 12. 00:04
1/4 anonim válasza:
Itt is lesz Al Bundy.
Ja, nem ez már megtörtént. Akkor vagy a rossz közbiztonságra, vagy a szervezetbűnözésre gondolnak.
2/4 tetro válasza:
Bár olyan rossz lenne már itt is minden, mint Chicagoban :D
3/4 anonim válasza:
Régen Chicagóban nagyon rossz volt a közbiztonság. Budapesten volt egy veszélyes környék, amit ezért úgy hívtak, hogy Csikágó. Azok, akik szerint "hamarosan" Magyarországon is Chicago "lesz", azok átaludták a 90-es évek közepét, amikor az VOLT (szerb-ukrán maffiaháború, robbantások, rakétás/gránátos/géppisztolyos támadások).
4/4 anonim válasza:
20- as 30- as évek maffiahaborúira gondolnak szerintem:D és télleg közel állunk hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!