Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha tegyük fel a koronavírus...

Ha tegyük fel a koronavírus nem létezik, akkor szerintetek kiknek és miért állna érdekükben ezzel riogatni az a világot?

Figyelt kérdés
Most lehet jönni az összeesküvésekkel.

2020. dec. 5. 18:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%
20: neked is felajánlom, hogy cserélj a kórházban dolgozó bátyámmal, ha szerinted ez csak fel lett kapva
2020. dec. 8. 11:07
 22/29 anonim ***** válasza:
36%
Azért plusz pénzt kapnak a kórházban, ha COVID-ost kezelnek, tesztelnek és halottat jelentenek le. Hallottam már olyan tűzoltóról, aki gyújtogatott. Mert a riasztásos esetekért külön pótlékot kaptak. Az EÜ. dolgozóknak nincs érdekében igazat mondani. Én a bátyád helyében otthagynám a kórházat, nem bírná a gyomrom a hazudozást.
2020. dec. 8. 11:21
 23/29 anonim ***** válasza:
76%

👍, ha menni kéne nem lenne nagy a szája.

2020. dec. 8. 11:22
 24/29 anonim ***** válasza:
52%

Aham, egy családtag hazudna, nem?

2. Trump is tagadta a covidot, elkapta, most az ügyvédje van benne...szóval akkor miről beszélünk?

😘 Nálunk a családban valakinek tüdőgyulladása van, be is van vizesedve két oldalt...

Jelentkezz önkéntes segédápolónak, utána írd meg tapasztalataidat.

Gödényt, Lenkeit, Tamásit is vidd magaddal...

2020. dec. 8. 11:26
 25/29 anonim ***** válasza:
32%
Az igazság előbb utóbb kiderül és mindenki elfordul tőletek majd. Ez nem ér annyit. Mindenki tudja, hogy nem betegek az emberek egy ismerősömről sem tudok. Egy csomó egészséges ember van táppénzen kontaktosként ez nagyon gáz.
2020. dec. 8. 11:32
 26/29 anonim ***** válasza:
72%

“Mindenki tudja, hogy nem betegek az emberek“

Mondtuk, jelentkezz önkéntesnek, aztán meglátod mi a helyzet.

2020. dec. 8. 11:38
 27/29 anonim ***** válasza:
38%

Trump tagadta, aztán vissza is vonta...

[link]

2020. dec. 8. 11:40
 28/29 anonim ***** válasza:
86%

"Mindenki tudja, hogy nem betegek az emberek egy ismerősömről sem tudok"

Én még sosem láttam Amerikát a saját szememmel, és nincs ismerősöm se, aki járt volna ott. Akkor Amerika nem létezik? 😂

Azt pedig kikérem magamnak, hogy hazudozással vádolod a bátyám, aki éjt nappallá téve dolgozik a covid osztályon.

2020. dec. 8. 11:49
 29/29 anonim ***** válasza:
33%

"Laborban sem lehet olyan vírust kifejleszteni, ami egy évig fertőz."

Aha... AIDS, Hepatitis...!?

2020. dec. 8. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!