Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez honnan jött, hogy Szájer...

Ez honnan jött, hogy Szájer meleg?

Figyelt kérdés

Azért nem értem, mert a bulin nem csak férfiak voltak, hanem többségében, de ez kb minden swinger buliban így van.

Másrészt annak idején két alkalommal nekem is volt olyan, hogy buliban egy csajt egymás után 6-an dugtunk meg, vagy egyszerre 3-man, mégse vagyok meleg.

2020. dec. 3. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
A kerdezo is igy nyomja valoszinuleg a szvingerpartikon, utolag meseli be maganak, hogy azok ott a sotetben mind ilyen izmos, borostas fajta nok voltak es o nem meleg aaaa dehogy. 😂
2020. dec. 3. 12:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Jó, szerintem maradhatunk annyiban, hogy titeket a tények nem nagyon érdekelnek.
2020. dec. 3. 13:11
 13/19 anonim ***** válasza:
97%
De, a bulin csak férfiak voltak.
2020. dec. 3. 15:49
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

[link]

Szerinted ez sem igaz? Földi Lászlo is csak a hasára csapott és mindja az agymenéseit?

2020. dec. 3. 15:51
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, te nem olvasol híreket. A buli szervezője 120 helyen elmondta, hogy csak férfiak vehetnek részt a bulijain, akik egymással szexelnek és csakis kondom nélkül. Nők nem vehetnek részt az aktusokban. Volt még két eü ápoló arra az esetre, ha valaki rosszul lenne (gondolom a különböző drogok miatt). Ők lehettek nők. Mi nem világos?
2020. dec. 3. 17:07
 16/19 A kérdező kommentje:
Na, pont be van linkelve, hogy túlnyomó része férfi volt:D
2020. dec. 3. 19:23
 17/19 anonim ***** válasza:
94%

Ha van 25 pár kék zoknid és nincs más fajta, akkor mondhatom hogy "túlnyomó részt" vagy "főleg" kék zoknid van, de a helyzet az hogy neked csak kék zoknid van.

Itt is ez a helyzet. Lehet szépítgetni, hogy "túlnyomó részt" férfiak vettek részt rajta és ebbe a "túlnyomó rész" szóba azt látsz bele amita akarsz. Ebbe te pl azt látod bele, hogy voltak nők is, de nem voltak. Én is kezdhetném mondani, hogy azért írták, hogy "túlnyomó részt férfiak vettek részt", mert voltak ott állatok is, de ugye nem voltak. Csak férfiak vettek részt benne. Ezért volt ez egy melegbárban lévő meleg orgia, mint ahogy arról mindehol be is számoltak. Csak mikor próbal szépíteni pár oldal annak van egy ilyen hátránya, hogy bele lehet látni mást is. Mondom mégegyszer, a "főleg férfiak" rész nem zárja ki azt sem hogy nem voltak ott állatok, de mégse az jutott eszedbe.

2020. dec. 3. 19:35
 18/19 anonim ***** válasza:
92%
Melegbárban vajon milyen buli lehetett.
2020. dec. 3. 22:40
 19/19 anonim ***** válasza:
88%

A nem túlnyomó rész meg pincérnő, akiket ott nem nyomott senki.

Ellentétben a Jóska gyerekkel, akit már a saját politikai közösssége is le..zizott és kifarolt mögüle.

2020. dec. 26. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!