Ez honnan jött, hogy Szájer meleg?
Azért nem értem, mert a bulin nem csak férfiak voltak, hanem többségében, de ez kb minden swinger buliban így van.
Másrészt annak idején két alkalommal nekem is volt olyan, hogy buliban egy csajt egymás után 6-an dugtunk meg, vagy egyszerre 3-man, mégse vagyok meleg.
Szerinted ez sem igaz? Földi Lászlo is csak a hasára csapott és mindja az agymenéseit?
Ha van 25 pár kék zoknid és nincs más fajta, akkor mondhatom hogy "túlnyomó részt" vagy "főleg" kék zoknid van, de a helyzet az hogy neked csak kék zoknid van.
Itt is ez a helyzet. Lehet szépítgetni, hogy "túlnyomó részt" férfiak vettek részt rajta és ebbe a "túlnyomó rész" szóba azt látsz bele amita akarsz. Ebbe te pl azt látod bele, hogy voltak nők is, de nem voltak. Én is kezdhetném mondani, hogy azért írták, hogy "túlnyomó részt férfiak vettek részt", mert voltak ott állatok is, de ugye nem voltak. Csak férfiak vettek részt benne. Ezért volt ez egy melegbárban lévő meleg orgia, mint ahogy arról mindehol be is számoltak. Csak mikor próbal szépíteni pár oldal annak van egy ilyen hátránya, hogy bele lehet látni mást is. Mondom mégegyszer, a "főleg férfiak" rész nem zárja ki azt sem hogy nem voltak ott állatok, de mégse az jutott eszedbe.
A nem túlnyomó rész meg pincérnő, akiket ott nem nyomott senki.
Ellentétben a Jóska gyerekkel, akit már a saját politikai közösssége is le..zizott és kifarolt mögüle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!